Theater Middelburg

Theater Middelburg. Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland, het ligt op het voormalige eiland Walcheren. In de stad Middelburg wonen zo’n 40.000 inwoners.

Er zijn verscheidene leuke bezienswaardigheden in de stad, waaronder de adbij van Middelburg, het gotische Stadshuis en het Zeeuws Museum. Voor een cultureel avondje uit zit u ook goed in Middelburg, bezoek dan een van de theaters in deze mooie stad.

Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad?

Bekijk ook theaters in: Goes, Kruiningen, Nieuw- en Sint Joosland, Oostburg, Terneuzen en Vlissingen. Of bekijk alle theaters in Zeeland.

Schouwburg Middelburg

Schouwburg Middelburg is onderdeel van de Zeelandtheaters. Dit theater in Zeeland is in het jaar 2007 geheel verbouwd en sindsdien weer klaar voor de toekomst. U vindt hier een zaal met een capaciteit van zo’n 550 personen. Uiteraard beschikt de theaterzaal over de modernste theaterfaciliteiten.

Jaarlijks staan er vele leuke, interessante en mooie theatervoorstellingen op het programma van Schouwburg Middelburg. Wat bijvoorbeeld te denken van een avondje uit naar een mooie moderne dansvoorstelling? Of wilt u een hilarische avond beleven bij een grappige cabaretier? Gezellig met de kinderen naar het theater en een leuke familievoorstelling bezoeken? Mogelijkheden genoeg!

In het theaterrestaurant kunt u terecht voor een speciaal theaterbuffet of een theaterdiner. Zo kunt u er een volledige avond uit van maken! Lees hier meer over Schouwburg Middelburg.

Zeeuwse Concertzaal

Al meer dan honderd jaar kunnen bezoekers terecht in de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg. U vindt dit theater aan de Verwerijstraat. De akoestiek van deze zaal wordt alom gewaardeerd, mede hierdoor neemt de Zeeuwse Concertzaal een belangrijke plek in in het Zeeuwse muziekleven.

Het theater is in 2003 compleet verbouwd en daarmee weer gereed gemaakt voor de toekomst. Er staat elk jaar een grote diversiteit aan voorstellingen op het programma. Wel hebben al deze voorstellingen één ding gemeen, en dat is hun kwalitatieve karakter. Van solo harpistes tot grote koren, u kunt hier van alles op het podium verwachten.

Naast het organiseren van voorstellingen is de Zeeuwse Concertzaal ook te huur voor bijvoorbeeld zakelijke bijeenkomsten. De Zeeuwse Concertzaal is uw bezoekje meer dan waard! Lees hier meer over de Zeeuwse Concertzaal.

 

 

 

Theaters in Nederland