Veluvine theater Nunspeet

F.A. Molijnlaan 186, 8071 AK Nunspeet | 088 850 7766 | Google maps

Veluvine theater Nunspeet

Veluvine is meer dan alleen een theater, Veluvine mag met recht hét culturele centrum van Nunspeet genoemd worden! Het bruist hier namelijk van de activiteiten. De Rabozaal herbergt 400 zitplaatsen en is hiermee het ideale decor voor een heerlijk avondje theater. Van de leukste cabaretvoorstellingen tot serieus drama, u vindt het hier in Gelderland allemaal.

Om uw avondje uit compleet te maken kunt u vooraf een hapje eten in het theaterrestaurant. Ook is er in Veluvine nog een kleinschalige filmzaal waar regelmatig mooie films gedraaid worden.

U bent welkom in Veluvine!

Agenda

Veluvine in Nunspeet heeft net zoals elk jaar een veelzijdig en gevarieerd programma samengesteld. Heeft u zin een avondje cabaret? Geniet u meer van toneel? Of gaat u graag met uw kinderen naar het theater? Alles is mogelijk bij Veluvine!

Contactgegevens Veluvine theater Nunspeet

F.A. Molijnlaan 186 8071 AK Nunspeet
Telefoon: 0341- 44 2000
E-mail: [email protected]

Website

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.