Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

De Verleiders – Stem kwijt

De Verleiders - Stem kwijt

 

 

De Verleiders – Stem kwijt een spetterende, maar scherpe komedie over onze democratie.

De Verleiders – Stem kwijt

De democratie werkt niet meer of, nog pijnlijker, heeft misschien nooit gewerkt. Het verzet tegen het internationale handelsverdrag TTIP, belastingtrucs en het steeds grotere gevoel van onmacht bij de burgers, maakt dat democratie als staatsvorm een holle frase is geworden. In Stem Kwijt stellen DE VERLEIDERS op hun bekende scherpe, maar humoristische wijze de democratie aan de orde. Volgens hen werkt deze niet meer of heeft misschien nooit gewerkt. Politici blijken de slippendragers van multinationals en banken. En dat terwijl wij staan voor grote ingewikkelde vraagstukken als migratie en het klimaatprobleem.

De verkiezingen, het feest van de democratie, werden discussies over non-issues, opgestookt door de media. Extreemrechts wint steeds meer aan terrein, wat al heeft geleid tot Brexit en president Trump.

Maar wat dan? Moeten we naar andere vormen van politiek toe? Democratie 2.0, hoe ziet die eruit? DE VERLEIDERS onderzoeken op hun vertrouwde wijze hoe nu verder.

Want de democratie in de huidige vorm is dood. Morsdood.

Cast De Verleiders – Stem kwijt

De Verleiders oogsten met hun eerdere voorstellingen Casanova’s van de vastgoedfraude, Door de bank genomen en Slikken en stikken een enorm succes. Stem Kwijt met;

Bron: De Verleiders

Speellijst Stem kwijt

Deze voorstelling is afgelopen. Neem een kijkje bij de andere voorstellingen.

 

 

 

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen