William Spaaij gestopt als regisseur van Annie

Choreograaf Pim Veulings neemt de taken over van William Spaaij, die vanwege een verschil van artistiek inzicht gestopt is als regisseur van Annie de musical. 

William Spaaij gestopt als regisseur van Annie

Vanwege een verschil van artistiek inzicht is William Spaaij gestopt met zijn werkzaamheden als regisseur voor Annie de musical van Stichting Theateralliantie.

Spaaij heeft “de afgelopen weken veel werk verricht met de cast en het creatief team”, aldus het persbericht. Spaaij was aanvankelijk erg blij met zijn nieuwe klus als regisseur en laat dan ook weten “dankbaar te zijn voor de kans die de producent hem als jonge regisseur heeft geboden”.

De producent van Annie de musical legt uit dat Spaaij zich niet kon ontplooien zoals hij zelf wilde. “Tijdens de repetitieperiode heeft William zijn kwaliteiten als regisseur getoond. Helaas stond de complexiteit van het productieproces de volle ontplooiing van zijn talent in de weg. We betreuren uiteraard dat de samenwerking hier stopt. Wij bedanken William voor zijn inzet voor Annie”, aldus de producent van Annie de musical.

Pim Veulings

Spaaij regisseerde eerder de voorstelling ‘Stil in mij’. Hij benadrukt dat alles in goed overleg is gegaan: “Ik wens de gehele productie veel liefde in het vervolg van het proces.” Choreograaf Pim Veulings, reeds betrokken bij de productie, neemt de taken van Spaaij over. De première van de musical over het beroemde roodharige weesmeisje vindt plaats op 1 december 2019 in het Chassé Theater in Breda. Daarna reist de productie door het hele land.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link