William Spaaij regisseert nieuw geschreven musical

William Spaaij regisseert nieuw geschreven musical

PERSBERICHT 18 MEI 2015

William Spaaij (Mary Poppins, Shrek en De Kleine Blonde Dood) neemt de komende maanden de regie op zich van een nieuw geschreven musical. Hashtag de Musical komt van de hand van Spaaij zelf en heeft daarnaast Mark Kuypers (Hij gelooft in mij, Moeder, ik wil bij de revue) in de arm genomen om de muziek te schrijven en Yannick Baetens (Tita Tovenaar, Mary Poppins) is verantwoordelijk voor de choreografie.

Regiedebuut

Voor Spaaij is het een nieuwe droom die uitkomt; ‘Na mijn assistentie regie bij Dreamgirls wist ik zeker dat ik in de toekomst ook meer de kant van de regie op wil, dat de Song & Dance Academie, opleiding voor Musicaltheater, samen met Landstede MBO uit Zwolle mij hiervoor benaderde vond ik dan ook de perfecte kans om het regie avontuur verder aan te gaan’.

Hastag presentatieDe cast bestaat uit studenten van de Song & Dance Academie /Landstede MBO uit Zwolle. Het is voor de studenten geweldig om les te krijgen van William. En de Academie genereerd met deze nieuw geschreven musical extra aandacht om de opleiding in deze regio en in het land meer op de kaart te zetten.

 

Hashtag

Hashtag de Musical vertelt het verhaal van de naïeve Eva, die staat te popelen om van het platteland naar de grote stad te reizen om daar met haar nieuwe opleiding te beginnen. Eenmaal daar aangekomen krijgt ze een koud welkom. Voor sociale acceptatie en om sowieso gehoord te worden moet ze zich de onbekende digitale wereld van social media eigen maken. Dit gaat gepaard met veel humor en miscommunicatie. Als ze dan op slag verliefd wordt op een klasgenoot kan ze helemaal niet meer achterblijven. Ze krijgt een crashcursus social media en raakt op die manier steeds verder verloren in deze voor haar nieuwe wereld. Zelfs zo ver dat ze de echte liefde niet meer ziet staan.

Hashtag de Musical is een heuse musical komedie die geïnspireerd is op eigentijdse musicals zoals The Book of Mormon en Avenue Q.
Hashtag de Musical wordt geproduceerd door de Song & Dance Academie en is mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met Landstede MBO en de Zwolse Theaters.

Première Hastag

De voorstelling is 24 juni exclusief te zien is in Stadsschouwburg Odeon te Zwolle.
Datum: Woensdag 24 juni 2015
Locatie: Stadsschouwburg Odeon,
Parkeren: Parkeerterrein Landstede, Dokterspad 2 te Zwolle

Bron: Hastag de musical

 

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.