Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Dolf Jansen – Oudejaars 2019

Dolf Jansen

Dit is de dertigste Oudejaars die Dolf Jansen speelt en in plaats van een feestelijke avond in de ZiggoDome of een eerbetoon in Carré, komt Dolf naar u toe en speelt hij lekker tachtig keer die voorstelling in het hele land. Om binnen anderhalf uur en met zijn kenmerkende energie ook dit dertigste jaar te fileren.

Dolf Jansen – Oudejaars 2019

En NIEUW: dit keer geen moraal, laat staan –isme, geen preek voor eigen of andermans parochie, maar pure stand up comedy: heel veel grappen, poëzie die voorbij is voordat u doorheeft dat het rijmt, improvisatie tot aan de grenzen van het betamelijke. En dan nog wat meer grappen, tot ze op zijn. Of u op bent.

Speellijst Dolf Jansen – Oudejaars 2019

Oudejaars 2019, omdat 30 nog maar het begin is…

Deze voorstelling is afgelopen.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.