Het Postkantoor Bovenkarspel

Hoofdstraat 17, 1611 AA Bovenkarspel | 0228 743 910 | Google maps

Het Postkantoor Bovenkarspel

Het Postkantoor vindt u in Bovenkarspel. Het Postkantoor is gevestigd in een monumentaal pand in het hart van de gemeente Stede en Broec.

Diversiteit

Dit multifunctionele centrum herbergt onder andere een theaterzaal, trouwzaal en een filmzaal. In het theater staan 180 stoelen en het wordt zowel gebruikt voor voorstellingen van plaatselijke amateurverenigingen als voor gevestigde namen zoals Javier Guzman,Tangerine en Richard Groenendijk.

Daarnaast worden er in het gebouw nog allerlei activiteiten georganiseerd zoals klaverjassen en creatieve cursussen zoals fotografie en schilderen. Voor een heerlijk avondje uit bent u bij Het Postkantoor aan het juiste adres!

Kookstudio

Een keer koken met vrienden, voor een bedrijfsfeest of een vrijgezellenfeest? Dit is mogelijk in de kookstudio van Het Postkantoor. In de professionele koken kunt u met een groep tot circa 20 personen koken. Of u nu zelf kookt of een workshop wilt volgen, alles is mogelijk.

Unieke vergaderlocatie

Vergadering in een aparte maar fijne omgeving? Bij het Postkantoor kunt u uw vergadering combineren met een theatervoorstelling of kookworkshop. De ruimtes zijn flexibel in te richten en door de aanwezigheid van de theaterzaal en kookstudio is het mogelijk om van uw bijeenkomst iets speciaals te maken.

Agenda Het Postkantoor Bovenkarspel

In het theater zijn door het seizoen heen verschillende mooie voorstellingen te zien.

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens

Hoofdstraat 17 1611 AA Bovenkarspel
Telefoon: 0228 – 743 910
E-mail: info@hetpostkantoor.info

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link