Het Postkantoor Bovenkarspel

Hoofdstraat 17, 1611 AA Bovenkarspel | 0228 743 910 | Google maps

Het Postkantoor Bovenkarspel

Het Postkantoor vindt u in Bovenkarspel. Het Postkantoor is gevestigd in een monumentaal pand in het hart van de gemeente Stede en Broec.

Diversiteit

Dit multifunctionele centrum herbergt onder andere een theaterzaal, trouwzaal en een filmzaal. In het theater staan 180 stoelen en het wordt zowel gebruikt voor voorstellingen van plaatselijke amateurverenigingen als voor gevestigde namen zoals Javier Guzman,Tangerine en Richard Groenendijk.

Daarnaast worden er in het gebouw nog allerlei activiteiten georganiseerd zoals klaverjassen en creatieve cursussen zoals fotografie en schilderen. Voor een heerlijk avondje uit bent u bij Het Postkantoor aan het juiste adres!

Unieke vergaderlocatie

Vergadering in een aparte maar fijne omgeving? Bij het Postkantoor kunt u uw vergadering combineren met een theatervoorstelling of kookworkshop. De ruimtes zijn flexibel in te richten en door de aanwezigheid van de theaterzaal en kookstudio is het mogelijk om van uw bijeenkomst iets speciaals te maken.

Agenda Het Postkantoor Bovenkarspel

In het theater zijn door het seizoen heen verschillende mooie voorstellingen te zien.

Contactgegevens

Hoofdstraat 17 1611 AA Bovenkarspel
Telefoon: 0228 – 743 910
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.