Kiki’s Klooster Quarantaine met Kiki Schippers

Cabaretière Kiki Schippers deelt verhalen, fragment en humor om de Coronacrisis te doorstaan.

Kiki’s Klooster Quarantaine

Alle theatermakers zitten met hun handen in het haar nu alle theaters, musea en poppodia gesloten zijn. Om toch te kunnen vervoeren en inspireren heeft theater Het Klooster iets leuks bedacht. Vanuit het verlaten Klooster legt Woerdense cabaretière Kiki Schippers online contact met artiesten die daar zouden komen spelen. In Kiki’s Klooster Quarantaine worden verhalen, fragmenten en humor gedeeld om de Coronacrisis te doorstaan.

In de eerste aflevering belt Kiki met Maartje en Kine. Voor de komende weken zijn o.a. Eva Crutzen, Jan Kanis en Glodi Lugungu uitgenodigd. Zij zouden in de periode maart – mei naar Woerden komen.

Kiki Schippers

Eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar en fel: met haar liedjes verovert de Woerdense Kiki Schippers ieder publiek. De komende maanden zou Kiki met haar voorstelling WAAR door het land toeren, maar door de crisis is alles afgezegd. Dus, ook Kiki zit thuis. Net als al die andere artiesten. Zonde!

“Om de tijd toch nuttig en prettig door te brengen ga ik de komende weken vanuit dit theater contact leggen met diegene die hier zouden spelen, makers, muzikanten en cabaretiers. Ik ga ze vragen hoe ze zich voelen, hoe ze hun quarantaine doorkomen, misschien bruisen ze wel van de nieuwe ideeën, of zitten ze depressief thuis. Ik ga het uitzoeken.”


Online uitzending

De eerste online uitzending is te zien vanaf dinsdag 21 april via www.kloosterwoerden.nl en de social media kanalen van Het Klooster.

 

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link