Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Moeder ik wil bij de revue musical

Moeder ik wil bij de revue musical

Na het succes van de televisieserie Moeder ik wil bij de revue, presenteert Joop van den Ende Theaterproducties een eigen musicalbewerking van dit ongekend populaire verhaal.

Het verhaal

Moeder ik wil bij de revue speelt zich af in de jaren ’50 in Nederland. Het vertelt het verhaal van John en Riet Hoogendoorn, een beroemd duo dat niet zonder en met elkaar kan leven, met een eigen revue gezelschap. Bob gespeeld door Terence van der Loo, zoon van een kolenboer, komt door een toeval bij de revue en op dat moment verandert alles.

Bob vertrekt naar de stad en wordt daar verliefd op Jeanne van Woerkom gespeeld door Christanne de Bruijn. Bob weet een baantje als toneelknecht te bemachtigen bij John en Riet en zo is hij al veel betrokken bij de voorstelling.

Alleen de droom om echt mee te doen met de revue blijft in zijn hoofd. Dan krijgt hij de kans om zijn talent aan Riet en John te laten zien. Als Jeanne echter zwanger blijkt te zijn moet hij kiezen: of de revue, of Jeanne. Of beide?

Nederlandse liedjes van toen

Het is een oer-Hollandse musical met humor op de planken en drama achter de schermen die de hoogtijdagen van grootse revue laten herleven. De cast met onder anderen Simone Kleinsma en Jon van Eerd en de mooiste Nederlandse liedjes van toen (o.a. Wim Sonneveld, Gerard Cox en Frans Halsema) vormen samen dé perfecte ingrediënten voor een gegarandeerd heerlijke nostalgische avond uit.

Moeder, Ik Wil Bij De Revue nog tot 9 augustus 2015 exclusief te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

Bron: Moeder ik wil bij de revue
Moeder ik wil bij de revue is een productie van Stage Entertainment