Naar het theater met Moederdag

Moederdag is natuurlijk dé dag om iets gezelligs met uw moeder te doen. Moederdag is bij uitstek de dag om uw moeder in het zonnetje te zetten. Natuurlijk kunt u een sfeervol diner reserveren, maar wilt u het deze Moederdag eens anders aanpakken? Regel dan een dag in het theater met Moederdag!

Door het hele land hebben theaters leuke voorstellingen geprogrammeerd op deze bijzondere dag.

Theatervoorstellingen op Moederdag

In iedere provincie is er wel een theater. En ook ieder theater heeft mooie voorstellingen rond Moederdag en speciale arrangementen voor een hele bijzondere dag. Zo zijn er bijvoorbeeld wel in combinatie met een voorstelling een heerlijk brunch of diner in het theater te organiseren. Het theater heeft alles om uw moeder een dag van haar leven te geven! 

Heeft u zin in een avondje lachen met uw moeder en geen zin in een sentimentele voorstelling? Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden! Bekijk bij de cabaretvoorstellingen welke producties er nu zijn in de theaters. 

In de grotere theaters zoals het Beatrixt Theater in Utrecht of het AFAS Circustheater in Den Haad staan waarschijnlijk deze dag hele mooie grote musicals geprogrammeerd. Maar ook in Carré Amsterdam en de Stadsschouwburg in Groningen zullen leuke producties staan tijdens Moederdag.

Musical Soldaat van Oranje

Een voorstelling die de moeite absoluut waard is: Soldaat van Oranje! Deze spectaculaire musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Nederlandse verzetsheld Erik Hazelhoff Roelfzema. Eerder verschenen zijn belevenissen in boekvorm en op film, sinds 2010 wordt de musical opgevoerd. Bijzonder aan de voorstelling is dat deze wordt opgevoerd in een speciale draaiende theaterzaal in een omgebouwde vliegtuighangar.

De hangar staat op het voormalig militair vliegveld Valkenburg. In de afgelopen jaren hebben er meer dan een miljoen bezoekers Soldaat van Oranje gezien. Verras uw moeder met deze belevenis en boek snel de voorstelling van Moederdag!

Ander uitje met Moederdag?

Houdt uw moeder niet van het theater of bent u gewoon op zoek naar een ander uitje voor Moederdag? Bekijk dan eens alle moederdag uitjes op de website Wat te doen vandaag. Van hotelovernachtingen tot leuke concerten en van leuke festivals tot beurzen, u vindt hier zeker wat u zoekt!

Klik hieronder om naar de provincie van uw keuze te gaan.

DrentheGroningenFrieslandOverijsselGelderlandNoord-HollandZuid-HollandNoord-BrabantLimburgUtrechtZeelandFlevoland