Naar het theater met Vaderdag

Voor je het weet is het weer zover! Het is Vaderdag! Op deze dag worden alle vaders verwend door hun kinderen en krijgen ze leuke cadeautjes… En wat is nu een leuker cadeau voor Vaderdag dan een avondje gezellig naar het theater?

Naar het theater met Vaderdag

Er zijn leuke voorstellingen om met je vader naar toe te gaan voor Vaderdag. Van een avondje lachen tijdens een cabaretvoorstelling tot een muziekvoorstelling van een leuke artiest, er zijn mogelijkheden te over.

Met Vaderdag naar een leuke musical?

Vaderdag valt elk jaar op een zondag en dat is geen standaard theateravond. U zult dan ook geen tientallen voorstellingen aantreffen in de theaters, maar gelukkig zijn er wel verschillende musicals die op deze dag staan geprogrammeerd.

Wil je een avondje lachen met je vader? Dan kies je natuurlijk voor een avondje cabaret. Welke cabaretier is de favoriet van je vader? Kiest hij voor Jochem, Murth Mossel of Najib? Of Tineke of schatert hij altijd van Jandino. Vele cabaretiers staan in heel Nederland wel in het theater. 

Is je vader iemand van een mooie dans of opera voorstelling? Of wil je een avondje swingen met je papa. Nick en Simon, René Froger maar ook Jan Smit zijn graag geziene gasten in het theater voor hun theatertour.

Andere uitjes met Vaderdag

Zit er bij bovenstaande tips nog niet de theatervoorstelling waar u naar op zoek bent? Gelukkig zijn er nog veel meer mogelijkheden met Vaderdag.. In elke provincie vindt u wel één of meer leuke voorstellingen in het theater met Vaderdag.

Bekijk hieronder de provincie van uw keuze om zelf een kijkje te nemen in de agenda’s van de theaters:

DrentheGroningenFrieslandOverijsselGelderlandNoord-Holland Zuid-HollandNoord-BrabantLimburgUtrechtZeelandFlevoland

 

Leuk om te lezen

 

 

 

Theaters in Nederland