Recensie Harrie Babba

Harrie Babba recensie

Een paar dagen na de première in de Goudse Schouwburg waren wij bij voorstelling Harrie Babba in Sneek.

Theater Sneek

Wij zijn deze druilige avond in het prachtige theater in hartje Sneek waar het goed vertoeven is. De zaal heeft ruimte voor ruim 600 gasten en de zaal is dan ook bijna uitverkocht. In de ruime foyer van het theater maken wij onze opwachting voor de zoveelste klucht van Jon van Eerd. Het is wel de eerst voorstelling die Het Pretpakhuis produceert.

Het Pretpakhuis is opgericht door Jon en Ton Fiere. Harrie Babba is een nieuwe komedie en is geïnspireerd op het verhaal 1001 nacht.

Harrie Babba

John van Eerd speelt zijn alter ego Harrie Vermeulen. In Harrie Babba is Jon een eigenaardige geest die verplicht is de wensen te vervullen van de dochter van de Sultan. De bizarre wensen van de prinses zorgen voor veel hilarische momenten, maar voordat het hem te gek wordt verzint Harri Babba samen met de Sultan een plan. maar ook dat loopt door misverstanden, een hoop blunders vreselijk uit de hand. Harrie Babba Decor

Het decor is oosters en door de kleurrijke kostuums is het een vrolijk en gezellig geheel. Deze klucht wordt door de vele komische speciale effecten een zeer levendige en is het vooral boeiende voorstelling. John staat niet alleen op het toneel. Ook spelen Cindy Bell, Joey Schalker, Arie Cupé, Irene Kuijper en Arjan Foppen in deze voorstelling.

Harrie Babba = Op en top vermaak

De hele cast heeft het publiek constant op hun hand, de grappen tijdens de hele show en de perfecte timing en dito uitdrukkingen van het gezicht zorgen voor de vele hilarische momenten.

Er wordt wat af gelachen in het publiek, op het toneel wordt er ook gezongen, gedanst en daardoor is het publiek tot het einde smaakvol vermaakt.

Een avondje Harrie Babba betekent een avond ongestoord genieten!

Meer over Harrie Babba

Voorstelling Harrie Babba

Harrie Babba is de eerste productie van Jon van Eerd zijn productiemaatschappij Pretpakhuis. Lees meer over de voorstelling

PretpakhuisPretpakhuis

Het pretpakhuis concentreert zich op het produceren van de komedie’s van Jon van Eerd. Naast Jon van Eerd zijn ook Caroline Frerichs en Lesley Pols betrokken. Lees meer over het Pretpakhuis

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.