Romy Monteiro

  Romy Monteiro is geboren in 1992 in Utrecht. Romy is een zangeres en musicalactrice. In 2014 deed Romy mee aan de talentenjacht The voice of Holland. Door haar hoofdrol in de Musical The Bodyguard werd Romy bekent bij het Nederlandse publiek.

Opleiding

Romy studeerde Marketing-Communicatie in Amsterdam. Romy wilde niet in de voetsporen treden van haar moeder Antje Monteiro. Het leek Romy leuker om een baan achter de schermen te gaan doen. Romy volgt spellessen bij Kitty Courbois en zanglessen bij Robin van Beek.

Carriereverloop

Romy’s gevoel en passie voor het zingen begon nog tijdens haar studie en af en toe kon ze het niet laten om een paar noten te zingen. Een deelname aan The Voice of Holland in 2014 kwam voor iedereen onverwacht. Romy wilde graag aan haar zangcarrière beginnen als was ze nog onervaren en vooral onzeker. Ze kwam tijdens The Voice terecht bij Trijtje Oosterhuis die haar veel heeft geleerd en vooral vertrouwen heeft gegeven. Na haar deelname in The Voice of Holland kwam de carrière van Romy in een stroomversnelling. Uiteraard staat Romy ook graag op het toneel met haar moeder en zingen ze samen prachtige nummers.

Carrière Romy Monteiro

Romy Monteiro speelde onder andere in;

Romy in Musical The Bodyguard.

Romy speelde de hoofdrol van Rachel Marron in de Musical The Bodyguard. Naast Romy spelen ook Dave Mantel, Carolina Dijkhuizen en Mark van Eeuwen een rol. In deze musical ziet u Romy Monteiro als Rachel Marron en Mark van Eeuwen als haar Bodyguard Lees meer over de Musical The Bodyguard

 

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link