Unieke Lazarus New Year Specials in de kerstvakantie

Het DeLaMar Theater Amsterdam organiseert twee unieke Lazarus New Year Specials in de kerstvakantie van 2019. Bezoekers van de musical Lazarus krijgen een speciale inleiding (Bowie Talks) op de voorstelling. Dit alles onder leiding van oud Toppop-presentator Ad Visser. Samen met de Lazarus band wordt er vooruitgeblikt op het laatste meesterwerk van David Bowie. 

Albert Verlinde, producent en algemeen directeur Stage Entertainment Nederland: “De drie Bowie Talks in DeLaMar Theater tijdens de Amsterdamse Uitmarkt waren zo’n succes, dat een vervolg niet kon uitblijven. Bezoekers van de musical Lazarus worden tijdens de Bowie Talks meegenomen in de belevingswereld van David Bowie om vervolgens te genieten van de voorstelling.”

DeLaMar Theater Amsterdam

Bezoekers worden tijdens deze avonden allemaal getrakteerd op een glas prosecco en een oliebol. De exclusieve David Bowie fototentoonstelling is ook dan nog steeds te zien in DeLaMar Theater Amsterdam. De Nederlandse concert- en royaltyfotograaf Bernard Rübsamen heeft alle vijftien werken gemaakt tijdens concerten van David Bowie in Nederland. De collectie is samengesteld door Rübsamen en Janine van den Ende en bevat front row foto’s van Bowie vanaf de ‘Glass Spider Tour’ tot aan de ‘Outside Summer Festivals Tour’.
 
Data
·       Lazarus New Year special 1, donderdag 2 januari – 19.15 uur – 19.40 uur.
·       Lazarus New Year special 2, vrijdag 3 januari – 19.15 – 19.40 uur.

De voorstelling begint om 20.00 uur.

Lees meer over de voorstelling Lazarus

De Bowie Talks vinden plaats op donderdag 2 en vrijdag 3 januari 2020 in DeLaMar Theater in Amsterdam en zijn met een toegangsbewijs voor de show van die avond toegankelijk. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Meer informatie: www.bowielazarus.nl

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link