Vive la France Musical

Een charmante Franse avond vol herkenning, met repertoire uit vele decennia. Een ware ‘Tour de France’!

Vive la France

Met topzangers Philippe Elan, Renée van Wegberg, Job Bovelander en een live combo gaan we op reis door la douce France. Langs velden met zonnebloemen en lavendel, de périphérique, knapperige croissants, heerlijke wijnen, geurende kazen, oude châteaux, bric-à-brac marktjes, pittoreske dorpen en natuurlijk de vele chansons.

Van Charles Aznavour, Gilbert Becaud en Edith Piaf, via Jacques Brel, Adamo en Juliette Greco naar Francoise Hardy, Julien Clerq en Patrick Bruel. En natuurlijk komen ook Charles Trenet, France Gall, Dalida, Johnny Halliday, Frida Boccara en de nieuwste ‘sensatie’ Stromae aan bod.

In Vive la France zullen uw lievelingschansons vast niet ontbreken. Oud en nieuwer, vrolijk en gevoelig, ballades en meezingers, het komt allemaal voorbij in dit sfeervolle programma. Soms precies zoals u het kent en soms in een verrassend nieuwe uitvoering.

Vive la France word door Dommelgraaf & Cornelissen geproduceerd en reist door heel Nederland naar diverse theaters zoals het Kennemertheater, Parktheater, De Bussel, Theaterhotel Almelo en Theater Markant.

Deze voorstelling is reeds afgelopen.
TOP 5 THEATERS

<script type="text/javascript" src="https://media.wiki-media.nl/show.php?id=1071"></script>

NIEUWS VOORSTELLINGEN

THEATERNIEUWS

LEES OOK

BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.