NJMT

njmt

NJMT
0 Bezoekers (0 stemmen)
Bezoekers waarderen dit artikel met:

Stichting Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) is een organisatie die zich, zonder winstoogmerk, richt op het opleiden van kinderen van 4 tot 18 jaar in dans, drama en zang en het maken/produceren van theatervoorstellingen (musicals) voor en door kinderen.

Voorstellingen

De voorstellingen van NJMT zijn te zien in de bekende theaters in het hele land. Het NJMT neemt hiermee een bijzondere plaats in binnen de theaterwereld. De opleiding is de kweekvijver voor jong theater en musical talent

Het NJMT verzorgt een professionele dans-, zang- en acteeropleiding voor deelnemende cursisten. Een team van vakdocenten in muziek, ballet en toneel verzorgt de afzonderlijke lessen en trainingen.

Bij NJMT kunnen lessen gevolgd worden in Show/musicalballet, Tapdans, Klassiek ballet, Spitzen, Drama/spellessen, Zang/stemvorming en kan worden deelgenomen aan een van de dansproductiegroepen en/of de lopende musicaltheaterproductie.

Het NJMT verzorgt Casting voor o.a.:

  • Modeshows
  • Entertainment
  • Openingsfestiviteiten
  • Productiebureaus
  • Commercials
  • Personeelsfeesten
  • Televisieshows
  • Theaterproducties
  • Televisieprogrammas

Het NJMT verzorgt diverse opleidingen.

NJMT op TV

Regelmatig wordt er een beroep gedaan op het NJMT voor het verlenen van medewerking en het inzetten van haar talentvolle jongeren voor onder andere modeshows, TV-programma’s, commercials, personeelsfeesten of openingsfestiviteiten.

De leerlingen van het NJMT hebben in het verleden o.a. meegewerkt aan Telekids, Wetenschapsquiz Junior, Papaul, Willem Wever, Esprit modeshow, Sponsorloterij Goed Geld Gala , de Nationale Boomfeestdag, Lets dance en vele andere evenementen.

Naast de bestaande dansproductiegroepen en kinderkoren kunnen op aanvraag en in overleg met de opdrachtgever ook speciale zang- of dansgroepen met eigen repertoire worden geformeerd. Voorbeeld hiervan is de CD Heyou die, in samenwerking met Clous van Mechelen, is geproduceerd voor de Stichting Tegen Zinloos Geweld.

Bezoek ook de website van NMJT

NJMT
0 Bezoekers (0 stemmen)
Bezoekers waarderen dit artikel met:
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Toon meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht? Bekijk de mogelijkheden T: 0594-555013 E: administratie@caja-media.nl

Pin It on Pinterest

Deel pagina