Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Acda en de Munnik – …Naam…

Acda en de Munnik - ...Naam...

Het duo Acda en De Munnik houdt op te bestaan.

Theaterseizoen 2014-2015 zullen Thomas Acda en Paul de Munnik nog 1 keer de Nederlandse theaters aandoen voor hun laatste gezamenlijke theatertournee: “…NAAM…“. Gesteund door hun vaste band met David Middelhoff, Dave van Beek, JB Meijers en Angelo de Rijke, zullen ze daarin een dwarsdoorsnede spelen van hun repertoire tot op heden.

Thomas Acda en Paul de Munnik hebben onder de naam Acda en De Munnik sinds 1996 theater- en muziekprogramma’s en cd’s gemaakt. Daarnaast hebben zij ook afzonderlijk steeds gezocht naar nieuwe artistieke wegen, zowel in het theater als op TV- en filmgebied. Voor die projecten willen ze nu meer tijd gaan maken. Het besluit is in goed overleg en in grote vriendschap genomen.

Over de samenwerking

Paul de Munnik: “Na 17 jaar kwam steeds vaker de gedachte dat we het verhaal van Acda en De Munnik nu wel verteld hadden”.

Thomas Acda: “Ons laatste theaterprogramma ‘ ’t Heerst ‘ is een bekroning op die jaren geworden. We zijn trots op wat we bereikt hebben en het afscheid is dus ook niet droevig”. “We zien erg uit naar de laatste tour, om samen met de band in alle vrolijkheid afscheid te nemen van een tijdperk”.Acda: ”O, nou, als je het zo zegt vind ik het toch wel verdrietig”.

Acda en De Munnik maakte in totaal acht studioalbums en brachten daarnaast meerdere live-concerten en theaterprogramma’s uit op CD en DVD. In totaal zijn circa 2 miljoen albums verkocht en bereikten deze albums vijf keer de platinastatus, twee keer dubbelplatina en twee keer de goudstatus. Daarnaast heeft het duo meerdere malen een onderscheiding gekregen.

Bron: GV productions en Acda en de Munnik
Speeldata: Klik hier voor de speeldata

De afscheidstournee van Acda en De Munnik is van november 2014 t/m maart 2015.

Acda en de Munnik afscheidstour

 

 

 

Theaters in Nederland