Beau van Erven Dorens zorgt voor Herrie in de Keuken

De nieuwe voorstelling van Jon van Eerd verwelkomt presentator van RTL Boulevard Beau van Erven Dorens

Verhaal Herrie in de Keuken

Herrie in de Keuken vertelt het verhaal van de terugkerende Harrie Vermeulen, de eigenaar van een noodlijdende snackbar, die onconventionele snacks gaat verkopen om uit de financiële problemen te komen. Van Erven Dorens is in het theaterstuk te zien als presentator van RTL Boulevard, die vragen stelt aan de snackbarhouder.

Lees meer over de voorstelling Herrie in de Keuken

“Ik belde Beau op om te vragen of hij een item wilde opnemen waarin hij Harrie aan het interviewen is”, aldus van Eerd. “Nog voordat Beau afscheid van RTL Boulevard nam, dook hij de studio in omdat hij dit als fan van Harrie Vermeulen ontzettend graag voor mij deed.”

Eerder speelde voormalig politiewoordvoerder Ellie Lust een kleine rol in een komedie van Van Eerd. Haar stem was te horen over een portofoon in de show Harrie let op de Kleintjes.

Herrie in de Keuken met Van Eerd, Arie Cupé, Anne Lamsvelt, Liss Walravens, Joey Schalker en Brian Verhagen gaat op 9 december in première in Theater Meervaart in Amsterdam. De show is op verschillende plekken tot en met mei 2020 te zien.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link