Cast Waitress aangevuld door Linda Wagenmakers en Lisse Knaapen

Linda Wagenmakers en Lisse Knaapen vullen de cast aan van Waitress, vanaf september 2020 in de theaters in Nederland.

Cast Waitress aangevuld door Linda Wagenmakers en Lisse Knaapen

De nieuwe musical Waitress verwelkomt Linda Wagenmakers (Miss Saigon) en Lisse Knaapen voor de rollen van respectievelijk Becky en Dawn. Linda en Lisse spelen de collega’s van hoofdpersonage Jenna, gespeeld door Willemijn Verkaik. Waitress vertelt het verhaal van Jenna, een serveerster die droomt van wat meer geluk in haar leven en al haar liefde in het bakken van taarten stopt. Wanneer er een nieuwe aantrekkelijke dokter (Jonathan Demoor) in haar stad arriveert, zet deze haar leven op de kop. Met de steun van haar collega’s overwint Jenna de uitdagingen in haar leven en ontdekt het perfecte recept voor geluk: lachen, liefde en vriendschap. 

Lees meer over de musical Waitress

Linda Wagenmakers

Linda Wagenmakers gaat de rol van Becky spelen, Linda: ‘Waitress is echt een heerlijke musical en de rol van Becky is fantastisch. Ze heeft veel meegemaakt in haar leven, is een sterke vrouw, maar heeft een geweldig gevoel voor humor. Ik heb ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur!’ Linda was onder andere te zien in Miss Saigon, Rocky over the Rainbow, Love just a little bit more, Hans en Grietje, Shhhh… it Happens, Spamalot en Witches of Eastwick. In 2000 vertegenwoordigde Linda Nederland op het Eurovisiesongfestival met het nummer No Goodbyes.

Lisse Knaapen

Lisse Knaapen gaat de rol van Dawn spelen, Lisse: ‘Ik verheug me er enorm op om deze rol te gaan spelen. Ik ga een complete metamorfose doormaken naar Dawn, zij is nogal een excentriek type inclusief smetvrees. Waitressis een voorstelling die je op vele manieren raakt, ik kan niet wachten om te beginnen!’ Lisse was onder andere te zien in Intouchables, SKY en Soldaat van Oranje. Daarnaast speelde Lisse in het tv-programma Het Klokhuis en de Solo Stories-voorstelling Emma Wil Leven.

De musical Waitress, door Medialane in samenwerking met de originele Broadway producenten Barry & Fran Weissler en de Theateralliantie, gaat op zaterdag 10 oktober 2020 in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam en reist langs de grootste theaters in Nederland. 

Foto: Govert de Roos

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link