De repetities zijn gestart!

Repetities Annie MG

De repetities zijn gestart! Spannende maar vooral leuke weken in de theaters! Diverse castleden zijn momenteel druk aan het repeteren voor hun voorstellingen die binnenkort aan de try-outs beginnen en vlak daarna hun spannende première.

Taart in het theater

Traditioneel beginnen de repetities van voorstellingen met het aansnijden van een taart. Bij de diverse voorstellingen komen de mooiste taarten voorbij en ze zullen onwaarschijnlijk heerlijk hebben gesmaakt.

Na het aansnijden en uiteraard eten van de taart is het tijd om aan het werk te gaan! De eerste repetities gaan beginnen. De castleden zijn al weken bezig met inlezen en zich inleven in hun rol en vanaf vandaag mogen ze dit tot uiting brengen.

Try-outs

Bij de meeste voorstellingen duren de repetities ongeveer 4 tot 6 weken waarna de voorstellingen daadwerkelijk op de planken te zien zijn in try-outs. Deze try-outs zijn bedoeld om te kijken of er nog wat aan de voorstellingen veranderd dient te worden. Kleine dingen worden bijgeschaafd en dan is het tijd voor de grote première!

Repetities Was getekend, Annie M.G. Schmidt

Repetities Annie MGWas getekend, Annie M.G. Schmidt, één van de grote reizende musicals dit seizoen begon midden in de zomer al met repeteren. Midden augustus begon voor hen het harde werken. De perspresentatie vond plaats in Schouwburg Het Park in Hoorn.

De cast werd aangekondigd door niemand minder dan de directeur van Stage Entertainment Albert Verlinde. Schouwburg Het Park in Hoorn heeft ook de eer om als eerste deze musical te vertonen. De première zal plaatsvinden in het DeLamar theater in Amsterdam.

Repetities On Your Feet

 Repetities On your feetOn your Feet is begonnen met repeteren begin september. Deze musical is groots opgezet met een grote cast waardoor er genoeg tijd nodig is voor repeteren. De presentatie werd gehouden in een zonnige setting in Strand Zuid in Amsterdam.

Veel pers kwam deze dag kijken om een beeld te krijgen van de gehele cast samen. De verwachtingen zijn hoog voor deze musical die exclusief te zien zal zijn in het Beatrix Theater in Utrecht.

Repetities My Fair Lady

 Repetities my fair ladyMy fair lady, het klassieke verhaal komt dit jaar terug in de theaters. Dit mooie stuk werd aangekondigd met een net zo’n mooie taart. Vanaf oktober te zien in de theaters met o.a. Alfred van den Heuvel, Esmee Dekker en Chris Tates.

Bergen op Zoom mag de spits afbijten maar de grote première zal plaatsvinden in Carré in Amsterdam.

[rwp-review id="0"]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link