Klif12 Den Hoorn Texel

Klif 9, 1797 AK Den Hoorn Texel | 0222 319 633 | Google maps

Klif12 Den Hoorn Texel

Lekker eten onder het genot van cabaret, daarvoor bent u bij Klif12 Den Hoorn op Texel aan het juiste adres! Dit leuke theaterrestaurant vindt u op het eiland Texel, in het dorpje Den Hoorn. Elke week van woensdag tot zondag kunt u hier terecht voor een letterlijk heerlijk avondje lachen.

Try-Out in Klif12

Er is een wisselend programma en in de loop der jaren hebben hier al vele grote namen opgetreden. Wat dacht u bijvoorbeeld van Jochem Myjer, Youp van ’t Hek en Freek de Jonge of Brigitte Kaandorp? Vele artiesten hebben het hier zó naar hun zin dat ze regelmatig terug komen voor een nieuw optreden of een try-out.

Nieuwsbrief Klif12

Klif 12 heeft vaak wat nieuws en voorziet de bezoekers graag van alle informatie. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes van het theater? Schrijf u in!

Eten bij Klif12

Ieder jaar vanaf Pasen tot en met oktober is Klif12 dagelijks geopend. Op het gezellige terras kunt u genieten van bijvoorbeeld een heerlijke kop koffie met appelgebak of een gerecht van onze uitgebreide lunchkaart. U kunt uw avond uit compleet maken met een theater menu.

Agenda Klif12

Het theaterprogramma is goed gevuld met onder andere Nederlandse cabaretiers, kleinkunstenaars en muzikanten, maar natuurlijk ook ‘nieuwe’ talenten zijn graag geziene gasten in Klif12.

Contactgegevens Klif12

Klif 12
1797 AL Den Hoorn – Texel
E-mail: [email protected]
Telefoon: (0222) 319 633
Fax: (0222) 319 375

Website Klif12

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.