Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Musical Heerlijk duurt het langst

Musical Heerlijk duurt het langst

Vijftig jaar na de première in 1965 komt de meest succesvolle musical van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink eindelijk terug in de Nederlandse theaters.

De musical klassieker is terug!

Humor, nostalgie en prachtige liedjes zijn de ingrediënten voor dit heerlijke muzikale verhaal over de dagelijkse beslommeringen van het echtpaar Marian en Ido en hun dochter Pinkie. Hij gaat vreemd met zijn secretaresse. Zij zet hem het huis uit en zoekt haar heil bij buurman Ton.

Totdat Pinkie thuiskomt met Ali en haar ouders vertelt dat ze met hem naar Turkije zal emigreren. Het in onmin levende echtpaar doet verwoede pogingen dochterlief in Nederland te houden. En dat alles gesitueerd in de jaren zestig, een van de meest opmerkelijk decennia uit de afgelopen eeuw. Annie Schmidt op haar best!

Verrassende musical

Heerlijk duurt het langst vertelt over de relatiecrisis binnen een huwelijk. Het was de eerste van zeven musicals die Schmidt en Bannink samen maakten. De voorstelling bevat beroemde nummers als ‘Op een mooie Pinksterdag’, ‘Zeur niet’, ‘Kom Kees’ en ‘Het is over’. De cast van de voorstelling:

Speellijst Heerlijk duurt het langst.

Deze voorstelling is reeds afgelopen.

Recensie Heerlijk duurt het langst

Wij zijn bij de voorstelling van ‘Heerlijk duurt het Langst’ geweest in Cultureel Centrum de Klinker in Winschoten. Benieuwd naar ons verhaal? Lees hier onze recensie

Bron: Dommelgraaf & Cornelissen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.