Rem Bastiaens benoemd tot Directeur Theaters Stage Entertainment Nederland

Rem Bastiaens benoemd tot Directeur Theaters Stage Entertainment Nederland

No review found! Insert a valid review ID.

Rem Bastiaens treedt per 1 mei toe tot het directieteam van Stage Entertainment Nederland.

Als Directeur Theaters wordt hij eindverantwoordelijk voor de eigen theaters van Stage Entertainment Nederland: het Beatrix Theater in Utrecht en het AFAS Circustheater in Scheveningen. Bastiaens volgt Barbara Hoppel op. De afgelopen 20 jaar is Rem Bastiaens werkzaam geweest bij diverse internationale hotelketens, waaronder Starwoord Hotels en Resorts (Hotel Des Indes) en Accor Hotels (The Grand).

Albert Verlinde, algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland: “Ik ben blij met de komst van Rem Bastiaens naar Stage Entertainment Nederland. Hij is de juiste man om met ons theaterteam de stappen te gaan zetten die nodig zijn om de ambities die we met onze theaters hebben de komende jaren te realiseren.”

 

Rem Bastiaens: “Ik ben zeer verheugd dat ik deze mooie functie mag gaan vervullen. Vanuit mijn passie voor hospitality is de visie van Stage Entertainment Nederland om momenten magisch te maken enorm inspirerend. Zowel het AFAS Circustheater in Scheveningen als het Beatrix Theater in Utrecht staan bekend om hun legendarische musicalproducties en sterke horecaconcepten om een avond uit compleet te maken. We zien nog een scala aan mogelijkheden voor creatief op maat gemaakte evenementen en het neerzetten van unieke partnership ervaringen. Ik heb veel vertrouwen in de toekomst van de theaters en kijk er naar uit om hier samen met de enthousiaste en ervaren teams verder aan te bouwen.”

Stage Entertainment Nederland

Stage Entertainment Nederland is onderdeel van Stage Entertainment, de grootste aanbieder van live entertainment in Europa. In Nederland produceert het theaterbedrijf voorstellingen als;

Het directieteam van Stage Entertainment Nederland bestaat per 1 mei 2019 uit Albert Verlinde (Algemeen Directeur), Gert-Jan van der Valk (Financieel Directeur), Sjoerd van Schooten (Productioneel Directeur), Eke Rog (Commercieel Directeur) en Rem Bastiaens (Directeur Theaters).

No review found! Insert a valid review ID.

Leuk om te lezen

close-link