Theater Amersfoort

Theater Amersfoort. Amersfoort is te vinden in de provincie Utrecht. Op de stad Utrecht na wonen er in deze stad de meeste mensen van de provincie. Amersfoort is een culturele stad, u kunt er bijvoorbeeld het Cobra Museum en het Musem Jan van der Togt bezoeken.

Voor een avondje uit zit u hier ook goed. Amersfoort heeft één groot theater, dat is het Flint theater. Daarnaast vindt u er ook nog verschillende bioscopen en een poppodium.

Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad?

Theater Amersfoort of bekijk theaters in: Austerlitz, Baarn, IJsselstein, Linschoten, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Woerden en Zeist. Of bekijk alle theaters in Utrecht.

Flint theater in Amersfoort

Zin in gezellig een avondje uit? Ga dan naar het sfeervolle theater met de allermooiste producties: de Flint in Amersfoort! De Flint is te vinden aan de Conickstraat in Amersfoort. Het theater kent een rijke historie. Het theater is ontworpen door Onno Greiner en in het jaar 1977 gebouwd.

In 1990 brandde het theater volledig af, de Flint werd toen herbouwd op dezelfde locatie. In het jaar 2014 is de Flint verbouwd. Zo vindt u er nu een nieuw restaurant en zijn er transparante en lichte ruimtes gecreëerd. U vindt er twee grote zalen: de Stadszaal en de Rabobank Theaterzaal.

U kunt hier terecht voor de absolute top in nationaal en internationaal toneel, musical, cabaret, show, dans, muziektheater en klassieke concerten. Gaat u graag met het hele gezin naar het theater? Dat treft, want ook voor kinderen staan er elk jaar verschillende leuke voorstellingen op het programma van de Flint.

Voor kinderen in elke leeftijd is er wel een voorstelling te vinden, wat dacht u bijvoorbeeld van Woezel & Pip of Het Zandkasteel voor de allerkleinsten? Of een optreden van K3 of de leuke musical Minoes of Pippi Langkous voor de wat oudere kinderen? U kunt bij de leeftijdsaanduiding kijken voor welke leeftijden de theatervoorstelling geschikt is.

Maak er een compleet avondje uit van met een diner vooraf. Het restaurant in de Flint heeft een bijzondere ambiance met gezellige zitjes. U kunt er terecht voor verrassende gerechten, gemaakt met pure en eenvoudige ingrediënten. Aantrekkelijk, smaakvol en voedzaam zijn hier de steekwoorden. Lees hier meer over Flinter theater.

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.