Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Pippi Langkous musical

Pippi Langkous musical

Deze voorstelling over kinderheld Pippi Langkous – een creatie van Astrid Lindgren – won maar liefst vijf Musical Awards en vier Vlaamse musicalprijzen. Najaar 2014 te zien in de theaters in Nederland!

In de daverende musical Pippi Langkous zet het beroemde meisje met oranje vlechten de boel weer flink op stelten. Samen met haar buurkinderen Tommie en Annika, haar aapje Meneer Nilsson en haar paard Witje natuurlijk.

Pippi Langkous, dat is lachen en je verwonderen. Want wie denkt dat het niet gekker kan, heeft het mis. Bij Pippi kan het áltijd gekker.

Deze familievoorstelling, naar de creatie van Astrid Lindgren, was in 2004 voor het eerst in het theater te zien en won een hele lading musicalprijzen. Tien jaar later is sterke Pippi terug op het toneel, deze keer in een wervelende regie van Jasper Verheugd. De heerlijke liedjes zijn gemaakt door Ivo de Wijs (teksten) en Ronny Mosuse (muziek).

Pippi langkous musical cast

Pippi Langkous word gespeeld door Hanna van Vliet en zullen Joey Schalker als Tommy en Anne Deliën als Annika te zien zijn in de productie. De cast bestaat verder uit Harriet Stroet (Moeder Tommy en Annika/officier), Raymond Kurvers (Pastellia/bewaker) Finn Poncin (Vader Pippi/agent/bewaker), en Remy Koffijberg (Meneer Nilsson).

Speellijst Pippi Langkous

Pippi Langkous reist naar veel theaters in Nederland. Zo kunt u de musical bezoeken in onder andere Beverwijk en Nijmegen maar ook in Sneek en Delfzijl.

Benieuwd naar de complete speellijst?

Bron: kindertheatergids.nl

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.