Theater Uden

Theater Uden. Uden is een plaats in de provincie Noord-Brabant. Er zijn verschillende bezienswaardigheden te vinden in Uden, waaronder de Molen van Jetten, de Sint Petrus kerk en het Maria Refugie klooster. Daarnaast vindt u er een prachtig theater: Theater Markant. Hieronder leest u er meer over.

Van glitter tot glamour, van stijlvol tot ingetogen, van grote gezelschappen tot kleine bijeenkomsten, Markant heet u graag

Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad?

Bekijk ook theaters in: Den Bosch, Bergeijk, Bergen op Zoom, Breda, Cuijk, Eersel, Eindhoven, Etten-Leur, Gemert, Helmond, Nuenen, Oosterhout, Roosendaal, Son, Tilburg, Valkenswaard, Veldhoven, Vught en Waalwijk. Of bekijk alle theaters in Noord-Brabant.

Geschiedenis theater Uden

In Uden is een prachtig theater te vinden. Markant Uden is in het jaar 1995 gebouwd en het is ontworpen door architect Herman Hertzberger. Markant Uden is een van de grotere theaters van Nederland. Er is een grote theaterzaal met meer dan 680 zitplaatsen.

Deze zitplaatsen zijn onderverdeeld in 417 plaatsen in de zaal, 193 plaatsen op het balkon en 75 orkestbakvloerplaatsen. Daarnaast is er nog een grote concertzaal waar zo’n 1.100 mensen terecht kunnen. Natuurlijk vindt u in Markant Uden ook verschillende ruime foyers en er is een sfeervol restaurant gevestigd.

Ook is er een theatertoren met een breedte van 25 meter, een hoogte van 22 meter en een diepte van 14 meter. Bekijk hier meer informatie over Markant Uden.

Theatervoorstellingen in theater Markant Uden

Theater Uden heeft iedereen wat leuks te bieden, van mensen van 2 tot en met 102 jaar oud! Vrijwel alle theatergenres komen hier aan bod. Wat dacht u bijvoorbeeld van kindervoorstellingen, concerten, toneel, dans en cabaret?

Daarnaast is het bijvoorbeeld mogelijk om een verjaardagsfeest in de foyer te vieren, heerlijk te dineren in het restaurant of een lezing te organiseren in de theaterzaal. Markant Uden: altijd een bijzonder moment!

Dineren in het theater in Uden

Markant Uden beschikt over een mooi restaurant waar u kunt genieten van een heerlijk diner voorafgaand aan uw theatervoorstelling. U kunt hier smullen van de verrassende delicatessen en de bourgondische gerechten.

Elke drie maanden wordt er een nieuwe menukaart samengesteld, u kunt zich hier dus altijd laten verrassen! Uiteraard bent u in het restaurant ook van harte welkom als u geen voorstelling komt bezoeken.

Zakelijke evenementen in theater Uden

Het theater in Uden biedt ook vele mogelijkheden voor een zakelijk evenement. Of u nu een gebouw zoekt voor een groot of juist klein gezelschap, Markant Uden biedt vele opties voor een evenement op maat.

Wat dacht u bijvoorbeeld van het organiseren van een bedrijfsfeest, vergadering, beurs of productpresentatie. Bekijk hier meer informatie over Markant Uden.
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

BEST BEOORDEELD IN N-BRABANT

THEATERNIEUWS

NIEUWS VOORSTELLINGEN

<script type="text/javascript" src="https://media.wiki-media.nl/show.php?id=1000"></script>

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.