Toomler Amsterdam

Breitnerstraat 2, 1077 BL Amsterdam | 020 670 7400 | Google maps

Toomler Amsterdam

Toomler is hét theatercafé voor en door comedians van Comedytrain. De afgelopen twintig jaar is Comedytrain echt het keurmerk van stand-up comedy in Nederland geworden en Toomler is haar thuishonk.

Lachen in Toomler

Hier bent u zeker weten op de juiste plaats voor een avondje onbedaarlijk lachen! De beste cabaretiers en stand up comedians van Nederland kunt u hier aantreffen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van Hans Teeuwen, Theo Maassen en Eric van Sauers? Ook Murth Mossel, Jan Jaap van der Wal en Sanne Wallis de Vries horen in dit rijtje thuis, net als talloze anderen.

Arrangementen in Toomler

Tijdens het reguliere seizoen van Toomler kunt u gebruikmaken bij de Comedytrainshows van het Toomler Menu.

U krijgt één entreekaart en een 3-gangen menu. Het Toomler Menu is exclusief drankjes. Als u reserveert dan bent u zeker van een plaatsje! Reserveer minimaal 1 dag van te voren.

Open Podium in Toomler

Iedere woensdag kun je tijdens het reguliere seizoen (van september tot en met juni) laten zien dat je beter bent dan de rest tijdens het Open Podium.

Waar kun je beter de eerste stappen als stand-up comedy maken dan bij Toomler. Niet alleen onbekend talent staan deze avonden op het toneel ook comedians van Comedytrain betreden dan het podium. Leuk & Spannend!

Comedytrain

Al jarenlang trekt het collectief van Comedytrain ieder theaterseizoen het land in met bijzondere stand-up comedy optredens. Ze maken de vele podia van ons land onveilig, In de verschillende samenstellingen reizen ze van jeugdhonk tot schouwburg, van buurtkroeg tot poppodium.

Verschillende Tours van Comedytrain

  • De TOUR

In deze Tour staat een stevige line-up van drie ervaren comedians naar de grotere theaters in.

  • De TALENTEN TOUR

In de TALENTEN TOUR krijgt de jonge garde de kans om te ruiken aan het theaterpodium en kunnen de gevestigde namen hun nieuwste materiaal loslaten op het publiek.

  • De DUBBELPROGRAMMA’s

Hier geven twee comedians acte de prèsence. Allebei spelen zij 45 minuten, in voorbereiding op hun eerste of zoveelste soloprogramma, of gewoon voor de leuk.

Agenda

U kunt altijd rekenen op een mooie line-up van stand-uppers van vele divers pluimage. Voor u is het bijna altijd een totale verrassing wie er komt. Maar er is altijd de garantie op een lach.

Contactgegevens Toomler

Breitnerstraat 2
1077 BL Amsterdam
Kassa: 020-6707400
Kantoor: 020-6755511
E-mail: [email protected]

Website Toomler

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.