Theater De Maagd Bergen op Zoom

Grote Markt 32, 4611 Bergen op Zoom | 0164 280 555 | Google maps

Theater de Maagd Bergen op Zoom

Theater De Maagd ligt in het historische hart van Bergen op Zoom. Theater De Maagd dankt zijn sfeer aan de met internationale architectuurprijzen bekroonde transformatie van kerk tot stadsschouwburg.

De Maagd biedt een professioneel theaterprogramma met meer dan 100 voorstellingen per seizoen en een gewilde locatie voor meetings en events. Ook biedt De Maagd het podium aan cultuur uit de regio. Bij Theater De Maagd staat de bezoeker centraal.

Zeteltjes bij Theater De Maagd

Zeteltjes krijgt u bij Theater De Maagd als toegift bij elke bestede euro aan theatertickets. Via het inlog systeem spaart u deze automatisch. Inruilen kan voor speciaal geselecteerde voorstellingen, deze voorstellingen kunt u dan gratis bezoeken.

Een theater bezoeken is niet het enige wat u kunt doen bij Theater De Maagd, dezelfde zeteltjes kunt u inruilen voor belevingen of artikelen.

Rondleidingen Theater De Maagd

Theater De Maagd organiseert in samenwerking met de plaatselijk VVV Rondleidingen. Deze rondleidingen worden met een deskundige gids georganiseerd.

Voor meer informatie kun u contact opnemen met VVV Brabantse wal, telefoon: 0164-277482, info@vvvbrabantsewal.nl

Theaterpanel

Uw ervaringen worden zeer gewaardeerd bij het theater. Wat vindt u bijvoorbeeld van het theaterprogramma, de sfeer, de service, de entourage?

Heeft u ideeën om van een theateravond een completer avondje uit te maken? Dan horen ze het bij Theater De Maagd het graag!

Inschrijven nieuwsbrief Theater De Maagd

Wilt u ook weten wat er speelt en wat er komt in Theater De Maagd? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Agenda Theater De Maagd

Theater De Maagd bied een leuk en gevarieerd programma. Ieder theaterseizoen kunt u hier terecht voor talloze leuke en interessante theatervoorstellingen. Wilt u gezellig met de kinderen naar een leuke jeugdvoorstelling, of genieten van een avondje cabaret.

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Theater De Maagd

Grotemarkt 32 4611 NN Bergen op Zoom
Telefoon: 0164 – 280 555

Kleine zaal

Burg. Stulemeijerlaan 3
4611 EH Bergen op Zoom

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link