Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Jasper van Kuijk – Onder de Streep

Jasper van Kuijk - Onder de Streep

Jasper van Kuijk behoort tot de nieuwe genre binnen het cabaret. De boeiende verteller komt met zijn nieuwe voorstelling Onder de Streep naar de Nederlandse theaters.

Onder de Streep

Je neemt geen risico’s. Voor elke keuze die je maakt win je stapels informatie in. Dus ook nu. Wie is die cabaretier? Wat doet ‘ie? Wat vonden recensenten van zijn voorstelling? Welke columns schrijft hij waar? Want je wilt wel weten wat je krijgt, toch? Het is tenslotte ook je vrije avond.

En door wat op deze website staat krijg je het idee dat Jasper van Kuijk een talentvolle cabaretier is. Wint Cameretten, krijgt het Stijgend Applaus Stipendium. Column in De Volkskrant. Mooie recensies ook: scherp en actueel, met een verhaal én om te lachen. Maar je weet ook wie die informatie op deze site heeft gezet. Dus zeker weten doe je het nooit.

Zeker weten, onze behoefte om alles zeker te weten, dat is waar Onder de Streep over gaat. Van Kuijk daagt je uit een keer niks op te zoeken, je over te geven aan de verrassing. En gewoon naar Onder de Streep te gaan.

Voorstellingen Jasper van Kuijk

Eerder voorstellingen waren onder andere;

  • t Kan Nie Op
  • Schoon Schip

Tussen de bedrijven door maakt Jasper begin 2015 met bevriende muzikanten de liedvoorstelling De Regels Zijn Als Volgt, met steun van het Stijgend Applaus Stipendium.

En dan nu zijn derde avondvullende programma Onder de Streep.

Speellijst Jasper van Kuijk – Onder de Streep

Deze voorstelling is afgelopen. Cabaretier Jasper van Kuijk gaat de theaters in met een nieuwe voorstelling. Hij is onder andere te zien in;

Bron: Jasper van Kuijk

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.