Waarom iedereen naar My Fair Lady MOET gaan?

Waarom iedereen naar My Fair Lady MOET gaan?

Wij vertellen u graag waarom u naar de prachtige musical My Fair Lady moet gaan! Afgelopen Maandag 6 november was in Koninklijk Theater Carré Amsterdam de première van musicalklassieker My Fair Lady. Bekijk hieronder leuke filmpjes waar gasten en ook de hoofdrolspelers aan het woord komen en hun reactie geven op de beroemde ‘musical’ van 2018!

Musicalsites was erbij en maakte een mooi verslag!

 

In onderstaande filmpjes laat onder andere Musicalweb een hele leuke presentatie zien van de première van My Fair Lady.

 

 

Ook Musicalworld heeft een prachtig videoverslag gemaakt.

 

 

My Fair Lady is een productie van De Graaf & Cornelissen Entertainment en speelt in veel theaters in Nederland!

 

Bestel snel uw kaartjes voor My Fair Lady

Foto: Roy Beusker

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.