Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Jan Beuving & Patrick Nederkoorn – De andere oudejaar

Jan Beuving & Patrick Nederkoorn - De andere oudejaar

Jan Beuving & Patrick Nederkoorn – De andere oudejaar

366 dagen telt 2020. Dat is 5856 keer anderhalf uur. Eén van die anderhalve uren gebruiken Jan Beuving en Patrick Nederkoorn om die andere 5855 te duiden. In grappen, verhalen en liederen. Van het goud dat er blonk tot het stof dat we hapten: alle tijd die de geest gaf, komt nog één keer langs.

Jan Beuving en Patrick Nederkoorn maakten in 2018 en 2019 samen een programma over de Belastingdienst. Het resulteerde in volle zalen, een Annie M.G. Schmidtprijs en het ontslag van Staatssecretaris van financiën Menno Snel. Nu nemen Jan en Patrick, met Tom Dicke wederom aan de vleugel, 2020 onder handen. U mag dus verwachten dat ook daar geen seconde van overblijft. Of de tijd moet tegen die tijd groepsimmuniteit hebben.

Speellijst Jan Beuving & Patrick Nederkoorn – De andere oudejaar

De nieuwe voorstelling van Beuving en Nederkoorn is vanaf september 2020 te zien in de theaters in Nederland.

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.