Bent u al naar Dreamgirls geweest?

Bent u al naar Dreamgirls geweest?

Heeft u Berget Lewis, Pearl Jozefzoon en Aïcha Gill al zien schitteren in de musical Dreamgirls? Vanwege de grote vraag naar tickets zijn door het gehele land opnieuw extra voorstellingen bijgeboekt! Bent u op zoek naar een swingend uitje in de kerstvakantie? U kunt Dreamgirls de hele kerstvakantie bezoeken in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam! Door de extra voorstellingen is Dreamgirls van 7 februari 2015 verlengd tot in ieder geval woensdag 25 februari 2015. Extra voorstellingen vinden in ieder geval plaats zondag 14 december in De Goudse Schouwburg, op vrijdag 2 en zaterdag 3 januari in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en de laatste twee voorstellingen vinden op dinsdag 24 en woensdag 25 februari plaats in het Wilminktheater in Enschede.

Bron: Theaterhits

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.