Brandweerman Sam Live! in Première

Brandweerman Sam Live! in Première

27 december 2014 was het zover. De première van de kindermusical ‘Brandweerman Sam Paniek in de Piekenpolder’. Theater De Stoep in Spijkenisse was er helemaal klaar voor! Alle gasten werden feestelijk onthaald bij het splinternieuwe theater . De plaatselijke brandweerkorps zorgde voor een erehaag van brandweerslangen.

Première middag

Veel kinderen kwamen deze middag verkleed en konden genieten van een heerlijke kindervoorstelling zoals we gewend zijn van Van Hoorne Entertainment. Na afloop van de voorstelling mochten alle kinderen op het toneel om met de hele cast op de foto te gaan. Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van TV, beleeft samen met de andere brandweermannen een spannend avontuur in de vlammende familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’. Samen met Commandant Staal, de altijd ondeugende Norbert en vele anderen verzorgt de held van de buurt een muzikale show voor het hele gezin.

Over de voorstelling

Het normaal zo rustige dorpje Piekepolder is druk bezig met de voorbereidingen voor een groot festival. Commandant Staal heeft een bijzondere gast uitgenodigd en het belooft een groot feest te worden. Maar plots gebeuren er vreemde dingen en binnen de kortste keren staat heel Piekepolder op stelten. Gelukkig is Brandweerman Sam altijd in de buurt. Zou hij het festival nog op tijd kunnen redden? Brandweerman Sam en zijn vrienden gaan nog langs veel theaters in Nederland! Bekijk hier meer informatie over de voorstelling van Brandweerman Sam.

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.