Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Herman van Veen Theatertour

Herman van Veen Theatertour 2015

Herman van Veen is één van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Deze artistieke alleskunner is een begenadigd violist en zanger, maar ook een geprezen cabaretier, schrijver, schilder, regisseur, componist en acteur. Herman gaat weer langs vele Nederlandse en Belgische theaters aan met zijn nieuwste voorstelling.

Alleskunner

Herman van Veen
speelt viool,
zingt, schrijft,
durft,
componeert, regisseert, bloost,
acteert, schildert
en is activist
voor de rechten van het kind.

Het leven van Herman van Veen

Herman van Veen werd geboren in Utrecht op 14 maart 1945. Hij groeide op in een arbeidersgezin als enige jongen. Op het Utrechts Conservatorium studeerde hij zang, viool en muziekpedagogie. Hij maakte zijn theaterdebuut in het jaar 1965, sindsdien reist hij de hele wereld rond.

Hij speelt zijn voorstellingen in wel vier verschillende talen. Hij is onder andere de geestelijk vader van de serie Alfred Jodocus Kwak. In 2014 bracht Herman van Veen zijn 178e cd uit, daarnaast verschenen er 21 dvd’s, meer dan 70 boeken en verschillende speelfilmscenario’s van zijn hand.

Bekijk ook zijn biografie

Bron + afbeelding: Herman van Veen

Speellijst Herman van Veen Theatertour

Herman van Veen staat met zijn theatertour in vele theaters in Nederland. Van Breda tot Almelo en van Utrecht tot Sittard, iedereen krijgt de kans om deze theatertour te bekijken. Bekijk hier de gehele speellijst.

Deze voorstelling is afgelopen.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.