Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht is op het moment niet meer beschikbaar.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Marc de Hond – Scherven Brengen Geluk

Marc de Hond - Scherven Brengen Geluk

Scherven Brengen Geluk, een inspirerend verhaal over kracht, acceptatie en optimisme het nieuwe leven van Marc de Hond

Theatershow

Hoe hard mag je lachen om iemand in een rolstoel? Heel hard, vindt Marc de Hond. Bovendien heeft je rollend voortbewegen ook zo zijn voordelen. Je hebt namelijk het perfecte excuus om niet mee te hoeven doen in gênante polonaises, je parkeert je auto overal gratis en hebt altijd de beste plek bij concerten ook al kom je als laatste binnen. Je hoeft nooit te zoeken naar een openingszin (kun je mij even helpen met …?) en vooral denken alle meisjes dat je heel onschuldig bent.

Eerste Soloprogramma voor Marc de Hond

Marc de HondIn zijn theatershow ‘Scherven brengen geluk’ vertelt Marc hoe het grootste drama in zijn leven hem uiteindelijk ook veel moois opleverde. Nadat hij in 2013 door Howard Komproe werd ontdekt in Toomler vroeg deze hem voor ‘De LULverhalen’ en oogstte hij hiermee lovende kritieken. ‘Scherven brengen geluk’ is zijn eerste soloprogramma.

In welk hokje dat precies te plaatsen is, kan Marc nog niet zeggen, maar stand-up comedy zal het in ieder geval niet worden. Of er moet een wondertje gebeuren…

Speellijst Scherven Brengen Geluk

Deze voorstelling is afgelopen.

Marc is te zien in het theater met zijn eerste solovoorstelling ‘Scherven brengen geluk‘ in meerdere theaters in Nederland. Bekijk snel waar u heen kunt gaan, en koop uw kaartje in het theater.

Het is mogelijk dat er in de loop van het jaar nog nieuwe voorstellingen worden toegevoegd of dat sommige voorstellingen worden geannuleerd. Wij raden u daarom aan om voor de meest actuele informatie altijd op de website van de artiest of de producent te kijken.

Bron: Marc de Hond

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link