Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Musical De Klokkenluider van de Notre Dame

Musical De Klokkenluider van de Notre Dame

De musical De Klokkenluider van de Notre Dame komt naar de Nederlandse theaters. Precies twintig jaar na de Disney-film is het verhaal over acceptatie, loslaten en echte schoonheid voor de hele familie te zien in de Nederlandse theaters.

Het Verhaal

Hoog boven de stad Parijs, in de spectaculaire klokkentoren van de Notre Dame woont de verlegen klokkenluider Quasimodo. Een toevallige ontmoeting met de beeldschone Esmeralda zet zijn hele wereld op z’n kop. Hij belandt in een wervelend avontuur vol actie, spanning en vriendschap en leert dat mensen niet altijd zo slecht zijn als hij geleerd heeft. Wat is goed of slecht? En zit echte schoonheid dan toch van binnen?

De voorstelling Klokkenluider van de Notre Dame kwam ook in 1999 al op het toneel. Het was destijds ook een productie van OpusOne.

Cast

De cast van deze musical bestaat uit Fred Butter in de rol van Frollo, Frollo is de aartsdiaken van de Notre Dame. Rowan Smit speelt Quasimodo, Astrid Boerema en Lianne Artz zullen afwisselend de rol van Esmeralda spelen.

De cast wordt bijgestaan door een ensemble van getalenteerde studenten van het Lucia Marthas Institute for Performing Arts. De Muziek wordt verzorgd door Ton Scherpenzeel en Coot Doesburgh.Frans Schraven doet de regie.

Recensie Klokkenluider van de NotredameRecensie De Klokkenluider van de Notre Dame

Wij waren bij Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn voor de voorstelling Klokkenluider van de Notre Dame.

Lees ook onze recensie De Klokkenluider van de Notre Dame

Speellijst De Klokkenluider van de Notre Dame

Deze voorstelling is afgelopen. De Klokkenluider van de Notre Dame gaat op 4 december 2015 in première in theater Het Zonnehuis in Amsterdam. Na de première is de musical t/m mei 2016 te zien in veel theaters in Nederland.

Bron: OpusOne

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link