Ostade A’dam Amsterdam

Van Ostadestraat 233D, 1073 TN Amsterdam | 020 671 2417 | Google maps

Ostade A'dam Amsterdam

Ostade A’dam maakt het belang van theater voelbaar. In Zuid is Ostade A’dam hét podium voor aantrekkelijk, artistiek, cultureel aanbod voor alle leeftijden. Ostade verbindt zich met de buurt middels verschillende projecten en zo met mensen met verschillende (culturele) achtergronden.

Ostade A’dam heeft zijn wortels in de kraakbeweging in de jaren tachtig, maar maakte het laatste decennium een professionaliseringsslag door. De huidige directeur is Mark Walraven. Daarvoor runden Eliane Attinger (nu artistiek leider Feikes Huis) en Kees Blijleven (nu directeur Jeugdtheater De Krakeling) het theater.

Festivals in Ostade A’dam

Ostade A’dam organiseert verschillende festivals zoals Muziektheaterdagen A’dam, Pop Arts Festival en het jongerentheaterfestival Go!Go!Go!.

Programma Ostade

Het volledige programma van alle voorstellingen en festivals is online te vinden. Wilt u iedere maand actuele informatie over ons programma en onze activiteiten ontvangen? Stuur dan een mail naar het theater of vul het formulier in op de website.

Kaarten

U kunt uw tickets online en aan de kassa kopen.

Kassa Ostade A’dam

De kassa opent op voorstellingsdagen 1,5 uur voor aanvang van de voorstelling. Tickets kunnen op alle voorstellingsdagen gekocht worden.

Kassa Ostade A’dam

Ostade Amsterdam theaterDe kassa opent telkens op voorstellingsdagen 1,5 uur voor aanvang van de voorstelling. U kunt dan uw kaartjes ophalen.
Op de voorstellingsdag zelf dient u ze tot uiterlijk een half uur voor aanvang voorstelling op te halen. Anders vervalt uw reservering.

Agenda Ostade

Alle festivals die Ostade organiseert en de voorstellingen staan natuurlijk ook in hun agenda.

bekijk-de-programmering

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Ostade A’dam

Van Ostadestraat 233d
1073 TN Amsterdam
Tel: 020 671 24 17
E-mail: info@ostadetheater.nl

Website Ostade A’dam

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen