Theater Apeldoorn

Theater Apeldoorn, u vindt Apeldoorn in de provincie Gelderland. In de stad Apeldoorn wonen zo’n 140.000 inwoners waarmee het één van de grootste plaatsen van het land is. In Apeldoorn is onder andere theater Orpheus gevestigd, één van de vijf grootste theaters van Nederland.

Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad?

Theater Apeldoorn of bekijk theaters in: Arnhem, Barneveld, Beuningen, Culemborg, Doetinchem, Druten, Ede, Eibergen, Harderwijk, Lochem, Nijmegen, Nunspeet, Tiel, Wageningen, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar en Zutphen. Of bekijk alle theaters in Gelderland.

Theaters in Apeldoorn

Ondanks dat Apeldoorn een behoorlijk grote plaats is, vindt u er maar één theater. Dit is wel gelijk één van de grootste theaters van ons land. Theater & Congres Orpheus biedt een ongelooflijk veelzijdig theaterprogramma waarbij iedere theaterliefhebber zijn of haar hart kan ophalen.

Theater & Congres Orpheus Apeldoorn

Één van de grootste theaters van ons land, dat is Orpheus in Apeldoorn. Dit Gelders theater heeft wel drie theaterzalen met verschillende capaciteiten, van 200 tot wel 1.300 zitplaatsen. Al sinds de bouw in 1965 staat Orpheus bekend als gerenommeerd theater.

Elk jaar weer wordt er een indrukwekkende agenda geprogrammeerd waarbij aandacht is voor vele verschillende genres. Wat dacht u bijvoorbeeld van cabaret, klassieke muziek, toneel, musicals of opera? Elke theaterliefhebber komt hier aan zijn trekken! Bekijk bijvoorbeeld de allernieuwste voorstelling van cabaretière Lenette van Dongen. Bent u nieuwsgierig naar het nieuwste toneelstuk van Ro Theater? Het Gelders Orkest staat hier ook vaak op het podium met een prachtig concert. Ook is er een eigen restaurant in het pand aanwezig met een topkeuken.

Voorafgaand aan een voorstelling kunt u hier genieten van heerlijke Veluwse streekgerechten. daarnaast biedt dit theater in Gelderland ruimte aan verschillende evenementen zoals congressen, vergaderingen en nog veel meer. Lees hier meer over Theater & Congres Orpheus Apeldoorn.
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

BEST BEOORDEELD IN GELDERLAND

THEATERNIEUWS

NIEUWS VOORSTELLINGEN

<script type="text/javascript" src="https://media.wiki-media.nl/show.php?id=995"></script>