Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Tineke Schouten – Gewoon DOEN

Tineke Schouten - Gewoon DOEN

Tineke vertoeft al jaren elke zomer bij familie in het bruisende en dynamische Miami. Daar heeft ze een team van Amerikaanse entertainmentspecialisten aangetrokken om haar te adviseren bij het maken van dé ultieme theatershow.

Gewoon Doen!

En natuurlijk betekent deze Amerikaanse invloed: Big, Bigger, Biggest. Vooral niet zeuren maar DOEN, gewoon DOEN. Tineke gaat hier ver in mee. Glitter en glamour, showtrappen, kostuums, orkesten, vuurwerk, veren en…olifanten!

Dat laatste ging haar overigens ook wat te ver. Want ‘deep down’ blijft Tineke toch vooral een nuchtere Hollandse meid. Al die andere adviezen besloot ze maar gewoon te doen en hiermee trakteert ze ons op een avond vol extreme pracht en praal. Vol humor, gekke types en mooie liedjes.

In GEWOON DOEN dromen we samen met Tineke even The American Dream en lachen we om onze oer-Hollandse bemoeizucht, kneuterigheid en gezelligheid.

Kom het zien in het theater!

  • De ultieme theatershow. Big. Bigger. Biggest
  • Vooral niet zeuren maar DOEN, gewoon DOEN….
  • Vol Humor, gekke types en mooie liedjes

Speellijst Tineke Schouten Gewoon Doen!

Deze voorstelling is afgelopen. Tineke reist door heel Nederland, vult met haar cabaretvoorstelling kleinere en grote zalen. ze komt onder andere in Papendrecht, Delft, Martiniplaza te Groningen en naar de Stadsschouwburg Utrecht.

Bron: Tineke Schouten