Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Yentl en de Boer – De snoepwinkel is gesloten

Speellijst Yentl en de Boer de snoepwinkel is geopend

Yentl en de Boer is het leukste muzikale absurdistische cabaretduo van Nederland, en de winnaars van Annie M.G. Schmidtprijs 2014.

De snoepwinkel is gesloten

Wat heeft dat altijd rekening houden met anderen jou eigenlijk ooit opgeleverd? Precies. Ja, tuurlijk, vrienden hebben is tof. Maar uiteindelijk zitten ze de hele dag op je bank en eten ze alles op. En wie bekommert zich om jou? Als jij niet het beste stukje voor jezelf bewaart, ga je het van niemand krijgen. Nee, er is niks mis met een beetje goed getimed egoïsme. In De snoepwinkel is gesloten combineren Yentl en de Boer hun muzikale hoogstandjes met absurdistische sketches en personages.

Speciaal voor jou. Maar vooral omdat ze er zelf zo’n zin in hebben.

Yentl en de Boer

De meisjes Yentl en de BoerYentl Schieman en Christine de Boer vonden elkaar op de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie, waar ze opvielen door hun ijzersterke composities en rijke fantasie. Hun stemmen pasten zo goed bij elkaar dat het duoschap onvermijdelijk was.

En dat gaat lekker: in 2013 overdonderden ze jury en publiek op het Amsterdams Kleinkunst Festival en namen ze alle prijzen mee naar huis (de hebberds). En misschien heb je hun liedjes Heel lang geleden of Ik heb een man gekend ook al weleens voorbij horen komen.

De pers over Yentl en de Boer

  • “Het vakmanschap en charisma spatten eraf bij deze twee jonge cabaretières, zowel in acteertalent als in muzikaliteit” – De Volkskrant
  • “Yentl en Christine vormen een aanstekend muzikaal duo, dat met veel overtuiging en zelfvertrouwen op het podium staat” – NRC
  • “Yentl en de Boer zweven knap tussen oprechtheid en parodie” – Het Parool

Yentl en de Boer in Aanstormend

Naast hun eigen voorstelling spelen Yentl en De Boer ook geregeld in de voorstelling #Aanstormend.

Bron: BostheaterproductiesYentl en de Boer

Speellijst De snoepwinkel is gesloten

Deze voorstelling is afgelopen.

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

 

 

 

Theaters in Nederland