Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

De Vervelende Bus 4+

De Vervelende Bus 4+

Ga mee met de Vervelende Bus, een filmisch en muzikaal spektakel waarin fantasie en tijd de hoofdrol spelen.

 

Verhaal De Vervelende Bus

Waarom duurt de ene minuut langer dan de andere? Wat zou jij doen als je de tijd even kon rekken? Staat de tijd dan stil? Of net niet… De Vervelende Bus is een ware belevenis voor de toeschouwer. Niet in de laatste plaats omdat de fantasierijke voorstelling zich letterlijk in een bus afspeelt! Een visueel zoekboek waarin alles draait om tijd, maar net zo goed vergeten kan worden. Want vervelen is helemaal niet saai. Er ontstaat juist ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten, die veel creatiever en frisser blijken te zijn dan je ooit had durven dromen! Laat je verrassen door deze locatievoorstelling met animatie, theater, film en beweegbare elementen. Maar pas op: De Vervelende Bus is niet geschikt voor opgewonden standjes zonder geduld!

 

De reacties op De Vervelende Bus

Annette Embrechts, dans- en theaterjournalist bij de Volkskrant, over een eerste publiekspresentatie van de installatie van Jellie Schippers en Myriam Van Gucht:

“Ik was echt blij verrast. Deze woordeloze, acteurloze, beeldende projectie in een bus, toont een vrolijke visie op verveling en het verstrijken van tijd. Knappe beeldmontage, goede geluidsscore en grappige extra’s zoals het schudden van de vloer en een plafondregen van blauwe balletjes. De film, aan de binnenkant geprojecteerd op de ruiten van de bus, is een soort bewegend zoekboek, met gewone personages in een alledaagse straat (animatie) die door het verstrijken van de tijd langzaam lijkt te ontploffen. De verveling wakkert de verbeelding aan, waarna de blauwe lucht zwanger raakt van buitelende mensen.”

 

Gezelschap: Schippers&VanGucht
Beeld: Kurt van der Elst

Bron: Stip Theaterproducties

 

Speellijst De Vervelende Bus 4+

Een filmisch en muzikaal spektakel waarin fantasie en tijd de hoofdrol spelen.

Deze voorstelling is afgelopen.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.