Cast Beauty and the Beast

Cast Beauty and the Beast

Disney’s Beauty and the Beast was vanaf december 2015 te zien in het AFAS Circustheater in Den Haag. De Cast van de musical Beauty and the Beast;

 • Belle: Anouk Maas
 • Beest/Prins: Edwin Jonker
 • Gaston: Freek Bartels / Marcel Visscher
 • Lumière: Tony Neef
 • Mevrouw Tuit/Mevrouw Pot: Loeki Knol
 • Pendule/Tickens: Armand Pol
 • Mevrouw Tuit/Mevrouw Pot: Loeki Knol
 • Lefou: Jorge Verkroost
 • Maurice: Hugo Haenen
 • Babette/Plumeau: Loïs van der Ven
 • La Commodia/Kleerkast: Saskia Schäfer
 • Jakopje/Barstje: Jongens in wisselende bezetting

Cast Bus Beauty and the BeastRecensie

Wij waren ook bij de voorstelling Beauty and the Beast.

Lees onze recensie

 

Hoofdrolspeelster Anouk Maas speelde al in meerdere musicals. Zo was ze te zien in de musicals ‘Flashdance’ en ‘The Sound of Music’ en ‘Schrek’.

Freek Bartels, die in deze musical de stoere Gaston gaat spelen, speelde ook veel verschillende rollen. Zo speelde Freek onder andere in ‘Les Misérables’, ‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’, ‘Petticoat’ en inSonneveld de musical‘.

Scene foto Beauty and the BeastLoeki Knol speelde in de jaren zeventig al een rol in de televisie serie ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer’, die later ook in het theater werd gespeeld. Ook speelde Loeki in de musical ‘Assepoester’ in het Efteling Theater.

Tony Neef heeft al heel veel musicals op zijn naam staan. Zo begon Tony zijn carrière bij Jeans, en speelde Tony al in Sonneveld de Musical en The Sound of Music en Annie de musical.

Edwin Jonker speelde in veel TV series en op het toneel kent iedereen hem van de stoere Curtis is de musical Dreamgirls. In Beauty and the Beast veroverd Edwin als Beest de hart van de prachtige Belle.

Jorge Verkroost speelt al vanaf jonge leeftijd in veel voorstellingen. In 1991 speelde Jorge in de musical als Gavroche in Les Misérables. In 2005 speelde Jorge ook in de Beauty and the Beast als Lefou, waarna hij in nog meerdere voorstellingen te speelde zoals; Into the Woods, Titanic, 101 Dalmatiers, de musical, Ciske de Rat, Droomvlucht. Ook in 2015-2016 speelt Jorge de rol van Lefou.

Loïs van der Ven studeerde in 2015 af met een eigen muziektheater voorstelling. Tijdens haar vakopleiding speelde Loïs al in meerdere voorstellingen van diverse producties. Haar eerste musical ‘Een Avond Met Dorus’ speelde Loïs een rol in het ensemble. In Beauty and the Beast speelt ze iedere avond de rol van Babette/Plumeau.

Hugo Haenen speelde in theaterseizoen 2015 in de hit musical ‘Moeder ik wil bij de Revue’ maar ook in grote producties als Jersey Boys, The Little Mermaid, Mary Poppins, Ciske de Rat – de Musical, My Fair Lady, The Sound of Music, Titanic – de Musical en 42nd Street speelde Hugo al grote rollen. In Beauty and the Beast speelt Hugo de vader van Belle.

Saskia Schäfer is zangeres en Musical actrice. Saskia stond in diverse kleine producties, en in de musicals ‘Sister Act‘ en in ‘The Sound of Music‘ speelde Saskia non. In Beauty and the Beast speelt Saskia de rol van La Commodia/Kleerkast.

Armand Pol is gelijk na zijn opleiding voornamelijk in theater te zien geweest in musicals en in het muziektheater. Theater seizoen 2015 was Armand te zien in de hitmusical ‘The Sound of Music‘ waar hij de rol van Heer Zeller speelde afgewisseld met de rol van Max Detweiler. In de musical Beauty and the Beast gaat Armand de rol spelen van Tickens.

Ensemble en Swing

In het ensemble en swings van Beauty and the Beast spelen;

Bernadette Dengler, Nandi van Beurden, Lysanne van der Seijs, , Esther van Boxtel, Martijn van Voskuijlen, Jeroen Robben,Anne-Marije Huijboom, Marc-Peter van der Maas, Jente Slebioda, Dorien Rozendaal, Steven Roox, Bart Aerts, Charlotte Verduy, Myrthe Boerebach, Annemarijn Kool, Leon Batelaan, Frank Beurskens en Diego Gonzalez Clark, Bobby Snijder en Marcel Visscher.

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link