Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

The Sound of Music

The Sound of Music

De musical ”The Sound of Music” vertelt het bekende verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste om als gouvernante te werken bij de Familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van Kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de Kapitein een tijd van huis is, laat Maria de kinderen weer opbloeien. Dit is in het kort verhaal van deze musical die de bekende liedjes zoals Do Re Mi, My Favorite Things en Edelweiss bevat.

Terug in de theaters

50 jaar na de film komt de meest geliefde musical ‘The Sound of Music’ terug in de Nederlandse theaters. Niemand minder dan Albert Verlinde Entertainment brengt een voorstelling naar de theaters waarbij het publiek kan genieten van bekende nummers als ‘Edelweiss’, ‘Do-re-mi’ en ‘My Favourite Things’.

‘The Sound of Music’ is het grootste succes van Richard Rodgers en Oscar Hammerstein en wordt sinds 1959 in theaters over de hele wereld gespeeld. Een aantal jaar later werd het verhaal over Maria, Kapitein von Trapp en zijn zeven kinderen ook verfilmd. Deze verfilming is zelfs zo’n grote hit geworden dat ‘The Sound of Music’ vijftig jaar later nog steeds in de top 3 staat van meest succesvolle films allertijden.

Musical Sound of Music cast

Anouk Maas heeft met haar rol als Maria heeft Maas de ultieme droomrol van elke actrice te pakken. Naast haar theaterwerkzaamheden is Anouk regelmatig te zien in verschillende televisieseries en presenteert ze tegenwoordig ‘Nick Battle’, een kinderprogramma van zender Nickelodeon. In 2009 wint Anouk een John Kraaijkamp Musical Award voor Aanstormend Talent.
Naast Anouk Maas spelen ook;

Recensie The Sound Of Music

Natuurlijk is Theaters in Nederland ook bij The Sound of Music geweest. Bent u nieuwsgierig hoe het was? Lees hier onze recensie.

Tournee langs 10 grote theaters en Koninklijk Theater Carré

The Sound of Music ging in de zomer van 2015 nog eens drie maanden langer spelen in verschillende theaters door heel Nederland. Deze speciale zomertour ging langs tien grote theaters door Nederland:

Na deze zomertour was de musical ook nog de hele maand augustus te zien in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Bron: Stage Entertainment