Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

De Grote Improvisatieshow

De Grote Improvisatieshow

Nieuwe theatertour langs vele theaters in Nederland “De grote improvisatieshow“.

Na verschillende succesvolle theatertours van de grote improvisatieshow, met uitverkochte zalen in heel Nederland en al meer dan 70.000 bezoekers, start op 2 november het nieuwe seizoen van de theatertour van ‘De Grote Improvisatieshow’. Ruben van der Meer en Tijl Beckand trekken langs alle grote theaters in Nederland

Tijl Beckand

Als samensteller van het team van de Lama’s is Tijl Beckand impro-acteur van het eerste uur. Hij tourde met de club door Nederland en België. Hoogtepunt waren de zes shows in de HMH. Naast zijn theatervoorstelling is hij ook te zien in diverse televisieprogramma’s van de Avro en RTL4.

Ruben van der Meer

Van 2004 tot en met 2008 maakte Ruben deel uit van het team van de Lama’s, het populaire programma van BNN, waar hij ook mee door het land tourde met de theatershow Lama’s on Tour. Ruben is samen met Tijl Beckand te zien in de hit van RTL 4, het programma Echt Waar?!

De Grote Improvisatieshow: uniek

Elke voorstelling van ‘De Grote Improvisatieshow’ is uniek en onvoorspelbaar. Het publiek maakt de show; voortgestuwd op jouw suggesties creëren Tijl en Ruben met hun gastspelers een voorstelling die altijd weer uniek is, vlamt en nooit, nooit meer terugkeert. Snel, scherp, chaos!

De Grote ImprovisatieshowRecensie De Grote Improvisatie Show

Wij zijn bij de voorstelling van De Grote Improvisatieshow in Theater de Lawei in Drachten geweest. Benieuwd naar ons verhaal?

Lees ook: Onze Recensie De Grote Improvisatieshow

Gastspelers bij de Grote Improvisatieshow

Iedere voorstelling hebben Ruben en Tijl drie gastspelers uitgenodigd. Wie waar speelt, blijft een verrassing…
De gastspelers zijn;

 • Jamai Loman
  Zanger, musicalster en op dit moment presentator in vele programma’s waaronder het bekende programma ‘Echt Waar!?’ wat hij samen met Tijl en Ruben doet.
 • Rick Paul van Mulligen
  Acteur in o.a. A’dam & E.V.A
 • Ruben Nicolai
  Naast De Lama’s, kent u hem misschien ook van ‘De allerslechtste chauffeur van Nederland’, ‘R.U.B.E.N.’ of ‘Ruben vs. Katja’.
 • Wilko Terwijn
  Deze stand-up comedian is de oprichter van de Badaboom Comedyclub en heeft meerdere oudejaarsconferences op zijn naam staan.
 • Alex Ploeg
  Deze stand-up comedian is lid bij de Comedytrain en staat veel in de Toomler. Verder is Alex ook een veelgevraagde tekstschrijver voor TV.
 • Arie Koomen
  Arie Koomen is een stand-upcomedian o.a. bekend van De Lama’s.

GISSpeellijst de Grote Improvisatieshow

Deze voorstelling is afgelopen. De meesters van de improvisatie zijn definitief terug in het theater. Woont u in Limburg, Zeeland, Drenthe of Gelderland bedenk u geen moment, maak het mee! Te zien in heel Nederland!

 

Bron: De Grote Improvisatieshow

Tip van ons… bereidt u zich maar goed voor!

Bekijk een prachtig niet te missen filmpje!