Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

De Oosterpoort Groningen

Trompsingel 27, 9724 DA Groningen | 050 368 0368 | Google maps

De Oosterpoort Groningen

Vlakbij het Centraal Station in Groningen, aan de Trompsingel, vindt u theater De Oosterpoort. De Oosterpoort mag wel hét cultuurcentrum van de stad Groningen genoemd worden dankzij het uitgebreide en gevarieerde programma.

Voorstellingen in de Oosterpoort

Er worden onder andere theatervoorstellingen voor zowel volwassenen als jeugd gegeven, maar u kunt er ook terecht voor klassieke optredens, optredens van popbands, opera, cabaret en nog veel meer.

De Oosterpoort heeft twee concertzalen. De grote zaal bestaat deels uit een amfitheater dat 1.150 zitplaatsen heeft. In de kleine zaal zijn 450 zitplaatsen, maar er worden ook regelmatig optredens gegeven in de andere ruimtes van het pand. Bekendste evenement in De Oosterpoort is waarschijnlijk het jaarlijks gehouden Noorderslag, tegenwoordig onderdeel van vierdaags festival Eurosonic Noorderslag.

Het Noord Nederlands Orkest is vaste bespeler van De Oosterpoort.

Eten in de Oosterpoort

Restaurant Muze bereid voor De Oosterpoort diverse thema menu’s. Thema menu’s zijn er in 2 of 3 gangen. Maar uiteraard kunt u ook genieten van een lekkere dag- of borrelhap voor of na een voorstelling bij brasserie Tromp.

Agenda

De Oosterpoort is een van de toonaangevende theaters in de provincie Groningen en dat is niet voor niets!

U vindt hier talloze voorstellingen in verscheidene genres, waaronder muziek, cabaret en dans. Bekijk snel zelf de programmering in dit theater.

Contactgegevens De Oosterpoort Groningen

Trompsingel 27
9724 DA Groningen

Telefoon: 050 – 368 03 68
E-mail: [email protected]

 Bezoek de website

 

 

Leuk om te lezen