Recensie Disney in Concert

Disney in Concert 2015

Ziggodome is niet de kleur Rood van Symphonica in Rosso met Marco Borsato vandaag, maar deze dag is de dag voor alle Disney liefhebbers! Het familiespektakel Disney in Concert schittert op het podium met maar liefst 2 (bijna) uitverkochte concerten.

Disney in Concert

25 oktober was het zover, Disney in Concert van de producenten MOJO en van Lambaart Entertainment brengen samen de indrukwekkende show naar Nederland.

Metropole Orkest Disney in ConcertMet het grote LEDscherm in het midden op het podium en daaromheen het Metropole Orkest waar alle Disney klassiekers op werden getoond inclusief de uitgebreide lichtshows zorgde voor kippenvel bij ieder lied. Op de schermen aan de beide zijdes werden alle artiesten in close-up getoond zodat de hele zaal kon genieten van alles wat er op het podium gebeurde.

Metropole Orkest

Het Metropole Orkest onder leiding van Jan Stulen is het grootste professionele pop en jazzorkest te wereld weet de liederen te brengen waarvan menigeen versteld van deed staan. Daarbij brengen;

  • Jamai Loman
  • Thomas Berge
  • Sjors van der Panne
  • Leona Philippo
  • Anita Meijer
  • Kim Lian van der Meij

En special guests Jim Bakkum en Guido Spek de prachtige liederen uit de klassiekers.

Disney Klassiekers

Jamai Loman presenteert de show en neemt ons mee van de oudste klassieker Marry Poppins naar de nieuwste ‘Frozen’ en langs diverse landen over de hele wereld.

Beauty and the Beast Disney in concertThomas Berge zingt een duet met niemand minder dan Anita Meijer over de klassieker Beauty and The Beast. Het publiek is er letterlijk stil van.

Het is geen concert waarvan je uit je dak gaat, het is wel een concert die je verwonderd en verbaasd en vooral kippenvel bezorgd bij ieder liedje. Het komt uiteraard vooral door de combinatie met het Metropole Orkest.

Sjors van der Panne, Kim Lian van der Meij en Leona Philippo zingen prachtige solo’s, en als Jim Bakkum met Kim Lian van der Meij hun duet zingen is Jamai dan wellicht op een humoristische wijze van zijn ’troon’ gestoten een perfecte Olaf was hij zeer zeker!

Guido Spek laat zich van een hele andere kant zien en brengt uit Pinokkio ‘Wish upon a star’ op een professionele wijze. Later zal Guido ook nog met Jim Bakkum een duet ‘You’ve got a friend in me’ ten gehore brengen. Theaterseizoen 2014-2015 stond Guido samen met Jim in de musical Hartsvrienden.

Jamai laat vervolgens DE kreet uit de Lion King door de zaal galmen. We kunnen eigenlijk niet wachten totdat Kim Lian en Jamai ook weer eens in een musical staan!

Disney in Concert Jamai LomanHet is niet alleen maar liefelijk ook de schurken van Disney komen aan bod. Zo is er een ‘villainse-medley’ waar alle slechteriken uit de films de revue passeerden, en zorgde het Metropole Orkest voor een herkenbaar spektakelstuk over de ‘Pirates of the Cariben’. In de zaal van de Ziggodome weet het Metropole Orkest iedereen te raken.

Aan het einde van de show klinkt voor alle prinsen en prinsessen door Kim-Lian van der Meij ‘let it go’ van de Disney klassieker allertijden ‘Frozen’ dat dit lied in het Engels wordt gezongen deert niemand. Iedereen zing mee!

Van Lambaart Entertainment en MOJO hebben een unieke show neer gezet in het Ziggo Dome.

Deze show heeft het hele publiek het fantastische en magische Disney gevoel gegeven!

Andere producties

Van Lambaart Entertainment brengt dit theaterseizoen meerder producties naar de vele theaters in heel Nederland.

Zo zijn de voorstellingen;

In veel theaters te bekijken, en twee prachtige dansvoorstellingen

 

Weet waar u koopt! Koop uw kaartje bij het theater.

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.