Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Beauty and the Beast Musical

Beauty and the Beast Musical

Beauty and the Beast de musical was in het theaterseizoen 2015-2016 te zien zijn in de Nederlandse theaters. Beauty and the Beast is gebaseerd op de Disney film uit het jaar 1991 en is een productie van Stage Entertainment.

Musical Beauty and The Beast

Beauty and the Beast is een schitterend sprookje. Een betoverend liefdesavontuur vol romantiek, indrukwekkende decors, schitterende kostuums en prachtige muziek. Een avontuurlijke zoektocht naar de echte liefde, waarin uiterlijk geen rol speelt.

Drie jaar na dat de film in première ging, kwam in Broadway de musical versie in première. Het is een van de meest succesvolle en geliefde musicals ooit. Van 2005 tot en met 2007 was de gelijknamige musical in Nederland te zien. In deze versie speelden Chantal Janzen, Stanley Burleson, Renée van Kooten en Carlo Boszhard de hoofdrollen.

Het was de bedoeling dat de musical Beauty and The Beast, een productie van Stage Entertainment, een reizende voorstelling zou worden, maar er werd toch besloten om deze vast in het AFAS Circustheater te programmeren.

Het verhaal van Beauty and the Beast

De mooie Belle komt terecht in het duistere kasteel van het verschrikkelijke beest. Door een vloek is hier het complete personeel als huisraad tot leven gekomen. Na een avontuurlijke zoektocht naar de ware liefde, valt Belle uiteindelijk voor de innerlijke schoonheid van het afzichtelijke beest. Maar of dat de betovering verbreekt…

Beauty and The Beast de musical in België

Beleef het totaalspektakel van Beauty and the Beast ook in België! De meest succesvolle en geliefde musicals aller tijden: ‘Disney’s Beauty and the Beast’ komt naar Vlaanderen. Het Belgische productiehuis Marmalade brengt hierbij de allereerste musicalproductie naar Flanders Expo Gent.

Rolverdeling Beauty and the BeastCast Beauty and the Beast musical

In deze musical spelen zijn de hoofdrollen onder andere voor Anouk Maas, Tony Neef en Freek Bartels.

Lees meer over de cast Beauty and the Beast

 

Cast Bus Beauty and the BeastRecensie Beauty and the Beast

Wij zijn ook bij de voorstelling geweest van deze betoverende musical.

Lees onze recensie

Film Beauty and the Beast

De film won daadwerkelijk een Oscar in de categorieën Beste Originele muziek en Beste originele nummer voor het liedje ‘Beauty and the Beast’. Daarnaast werd de film ook nog genomineerd voor een Oscar in de categorie Beste geluid en Beste Originele nummer voor de liedjes ‘Belle’ en ‘Be Our Guest’.

Ook won de film een Golden Globe voor Beste Film, Beste Originele Lied en Beste Originele Muziek. De muziek werd gecomponeerd door Alan Menken en de teksten zijn geschreven door Howard Ashman.

Bron: Stage Entertainment

Nieuwe musical The Lion King

Beauty and the Beast ging in december 2015 in het AFAS Circustheater in première. De laatste voorstellingen werden in september 2016 opgevoerd. Sindsdien is de musical The Lion King te zien in het AFAS Circustheater.

Op zoek naar alle musicals in Nederland? We hebben ze allemaal voor je op een rij. Bekijk alle musicals in Nederland.

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.