Theaterbureau De Mannen (m/v)

Theaterbureau De Mannen (m/v)

Theaterbureau De Mannen (m/v)
0 Bezoekers (0 stemmen)
Bezoekers waarderen dit artikel met:

Theaterbureau De Mannen (m/v) verzorgt de tourneeplanning van een aantal vooraanstaande toneelgezelschappen, coacht jong cabarettalent. Theaterbureau De Mannen richt zich op kwalitatief hoogwaardige producties voor een breed publiek.

Theaterbureau De Mannen (m/v)

De focus van Theaterbureau de Mannen ligt op boekingen, management, publiciteit en marketing. Daarnaast bied Theaterbureau de Mannen alle artiesten ondersteuning in bredere zin door allianties met de belangrijkste uitgevers, platenmaatschappijen en popboekers aan te gaan.

Overname Finkers Theaterbureau

23 jaar was Angelique Finkers toen ze in 1992, na haar studie (HBO voor Boekhandel en Uitgeverij) Impresariaat Angelique Finkers oprichtte. Haar uitgangspunt is in al die jaren ongewijzigd: werken met theatermakers die kwalitatief hoogwaardige producties uitbrengen en voor een breed publiek toegankelijk zijn. In 2010 is Impresariaat Angelique Finkers gefuseerd met Impresariaat Wallis, met als gevolg de toepasselijke naamswijziging in Impresariaat WallisFinkers.

Twee jaar later is vennoot Pim Wallis de Vries met pensioen gegaan maar bleef de bedrijfsnaam onveranderd. In juli 2016 is het theaterbureau overgenomen door oud medewerkers van Finkers Theaterbureau en gaat dezelfde formule verder onder de naam Theaterbureau De Mannen.

Bekijk de website van Theaterbureau de Mannen

Enkele artiesten van Theaterbureau de Mannen (m/v)

Herman van Veen

Herman van Veen is geboren in Utrecht in 1945. Herman is een Nederlandse cabaretier, schrijver, regisseur, musicus, acteur en presentator. Herman is tevens opgeleid tot zanger en violist.

Lees ook: Herman van Veen

Veldhuis & Kemper

Er zijn van die momenten in je leven dat het er even op aankomt. Dat het alles of niets is, nu of nooit, de dood… of de gladiolen. Sterker nog, volgens Veldhuis & Kemper is elke dag zo’n moment. Want of het nu in je werk is, je relatie, de opvoeding, je seksleven of je vriendschappen; er is altijd een keuze.

Lees ook: Veldhuis & Kemper

Theaterbureau De Mannen (m/v)
0 Bezoekers (0 stemmen)
Bezoekers waarderen dit artikel met:
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Toon meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht? Bekijk de mogelijkheden T: 0594-555013 E: administratie@caja-media.nl

Pin It on Pinterest

Deel pagina