Theaterweken Etos

Theaterweken Etos

Theaterweken Etos. Sinds kort kunt u bij Etos sparen voor de allerleukste uitjes tijdens de Etos Theaterweken. Deze leuke theateractie loopt van 16 februari tot en met 17 mei 2015. U kunt snel en gemakkelijk sparen voor kortingen op meer dan vijftig voorstellingen!

Wat houden de Theaterweken Etos in?

Etos TheaterwekenTijdens de Etos Theaterweken kunt u op talloze theatervoorstellingen leuke kortingen krijgen. Op bijvoorbeeld de nieuwste voorstelling van Tineke Schouten kunt u wel 7,50 euro korting krijgen, maar daar blijft het niet bij. De theatertour van Nick & Simon door de Nederlandse theaters levert u al 10 euro korting op, en The Music Of Queen kunt u zelfs bekijken met wel 30 euro korting! Er is volop keuze voor zowel jong als oud.

Waarop krijgt u korting?

Er zijn verschillende theatervoorstellingen in verscheidene genres geselecteerd waarop u korting krijgt. In de volgende genres krijgt u korting: toneel, muziek, cabaret, kinderen, dans, klassiek en musical. Enkele voorbeelden van voorstellingen waarop u korting kunt krijgen tijdens de Etos Theaterweken:

Ook maakt het niet uit in welk theater u de voorstelling wilt bekijken, zoek dus een voorstelling bij u in de buurt uit!

Hoe spaart u mee voor de Theaterweken Etos?

Meesparen tijdens de Etos Theaterweken is heel simpel. Doorloop deze vijf stappen en u heeft uw korting bij het theater binnen!

  • Stap 1. Van 16 februari tot en met 17 mei 2015 ontvangt u bij elke vijf euro die u bij Etos besteedt 1 theaterzegel
  • Stap 2. Als u een volle spaarkaart heeft met 5 of 10 theaterzegels dan ontvangt u bij Etos 1 of 2 kortingsvouchers met een unieke code
  • Stap 3. Op de website kiest u de voorstelling en datum uit
  • Stap 4. U voert de kortingscode in en betaalt het resterende bedrag
  • Stap 5. U kunt de kaartjes direct printen of ze per post laten bezorgen

Zo simpel is het! U kunt uw volle spaarkaarten tot en met 31 mei 2015 in de Etos-winkels inleveren. Vervolgens heeft u tot en met 31 december van dit jaar de tijd om de kortingsvouchers in te wisselen. Voor de exacte actievoorwaarden kunt u op de Etos-website terecht.

 

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.