Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Musical Onder de groene hemel

Musical Onder de groene hemel

We gaan terug naar het jaar 1969. Een keurige gymnasiaste ontmoet een kunstenaar uit de grote stad. Hij, als echte hippie, streeft naar vrijheid in alles, zij zoekt naar nieuwe waarden in een wereld die op z’n kop staat.

Een musical met de hits van Boudewijn de Groot en Lennaert Nijgh

De nieuw geschreven musical Onder de groene hemel vertelt het verhaal van hun onmogelijke liefde. Aan de basis van dit boeiende verhaal ligt het schitterende oeuvre van grootmeesters Boudewijn de Groot en Lennaert Nijgh, nog immer populair bij jong en oud. Hun bekende hits worden live gespeeld door een te gekke live band, onder leiding van gitarist Marcel de Groot.

Onder de groene hemel cast

Hoofdrol: René van Kooten
Anne-Mieke Ruyten, Thomas Cammaert, Sophie Veldhuizen, Jan Elbertse, Hanneke Last, Myrthe Boerebach, Simon Daniël Brommer, Eline Havenaar, e.a.

Bron: Bos Theaterproducties

Recensie Onder de Groene Hemel

Wij zijn bij de voorstelling van ‘Onder de Groene Hemel’ geweest bij Theater de Molenberg in Delfzijl. Benieuwd naar ons verhaal? Lees hier onze recensie

Speellijst

Onder de Groene hemel komt in veel theaters in Nederland. Van Limburg naar Friesland en van Gelderland naar Zeeland en weer naar Groningen. Deze swingende musical kun je in veel theaters bewonderen. De verkoop van de tickets gaat via het theater of via de website.